info

La MLM Medical gasiti cele mai moderne tehnologii de tratare a ranilor

Tehnologia si stiinta, mai ales in ceea ce priveste domeniul medical, au evoluat suficient de mult incat sa poata propune alternative mult mai eficiente si rapide la solutii clasice de tratare. In aceasta categorie intra si pansamente hidroactive pentru rani cronice. Acestea reusesc sa trateze cu succes rani cu mare frecventa de aparitie in Romania, precum ulcerul varicos, ulcerul de presiune si escarele. Cu toate acestea nu exista o solutie universal aplicabila pentru orice situatie. Numai medicul este in masura sa recomande pansamente hidroactive in functie de dimensiunile ranii, de intensitate sau stadiul in care se afla.

De ce sunt plasturii hidroactivi mai eficienti decat alte metode?

Este evident deja ca aceasta solutie a fost obtinuta in urma a multi ani de cercetare. A fost nevoie de mult efort pentru a se putea contura o metoda de tratament care sa asigure rezultate rapide, fara ca pacientul sa aiba de suferit. Ajungand la forma de care se poate bucura acum un intreg sistem medical, un pansament hidroactiv pentru rani cronice propune nenumarate avantaje.

In primul rand, felul in care actioneaza este non invaziv, ceea ce inseamna ca este mult mai usor pentru pacient. Intreaga tehnologie se bazeaza pe conturarea unui cadru specific care sa accelereze regenerarea celulara si implicit vindecarea si inchiderea ranii.

Hidrocoloidul, hidrogelul, alginatul sau parafina sunt principalii compusi care se regasesc pe un pansament hidroactiv. Aceste alegeri au nenumarate justificari in spate, insa principalele vizeaza tipul redus de actiune, vindecarea rapida, durerea redusa la aplicare si pe parcurs cat si efectele asupra virusurilor si bacteriilor, evitand astfel infectiile.

Un alt avantaj este ca nu contine si nu necesita substante chimice, medicamente sau alte suplimente pentru a putea genera rezultatele dorite. Functioneaza individual, astfel nu exista riscul de a aparea alergii sau alte reactii necorespunzatoare la anumite contacte.

Pacientul poate ajunge in punctul in care sa isi aplice singur tratamentul. Este nevoie de cateva sesiuni in care un cadru acreditat sa ii arate care este metoda ideala, mai apoi sa il ajute sa o practice corect, pentru ca in final sa reuseasca fara supraveghere. Astfel, nu va mai fi necesara spitalizarea pana la vindecarea completa. Intreg procesul se poate realiza din propria locuinta, fiind necesare doar cateva controale pe parcurs.

MLM Medical – sprijin pentru sanatate

Aceasta companie s-a fundamentat pe dorinta de a putea oferi ajutor nelimitat sistemului medical pe toate planurile sale. Se investeste constant in asigurarea celor mai moderne echipamente si tehnologii de interventie pentru a eficientiza fiecare proces si etapa din clinici, spitale, cabinete si nu numai. In plus, preturile stabilite ajung la un prag care este mai mult decat avantajos, pentru a avea garantia ca oricine are nevoie poate dispune de ceea ce avem de oferit.