Sfaturi pentru o sărbătoare 8 martie reușită
info

Sfaturi pentru o sărbătoare 8 martie reușită

De când eram mici am învățat că 8 martie este Ziua Mamei și când am crescut am înțeles că este de fapt și Ziua Femeii în toată splendoarea sa. Dacă în copilărie făceam felicitări de 8 martie pentru mama, când ești adult lucrurile se schimbă puțin. O simplă felicitare nu mai are același farmec și ai nevoie de toate sfaturile posibile pentru o zi de 8 martie reușită.

Pentru a te ajuta îți vom pune la dispoziție câteva sfaturi pentru a nu te duce acasă cu un cadou neinspirat. Desigur că ar mai fi ceva, înainte de 8 martie ar trebui să testezi puțin terenul pentru a vedea ce îi place persoanei iubite. Dacă nu ai putut face acest lucru, ți-am pregătit 5 sfaturi de care să ții cont pentru a-i oferi ziua specială pe care o merită.

Nu alege varianta ușoară – dacă te-ai gândit la un parfum, s-ar putea să nu fie cea mai bună variantă. Alege acest parfum doar dacă știi exact ce îi place sau dacă ți-a spus acum ceva timp exact ce parfum își dorește. Dacă nu ai idee ce îi place ce gusturi are, nu alege un parfum care este un cadou atât de personal. Femeile au un simț olfactiv mult mai dezvoltat decât al bărbaților și de aceea, mirosurile sunt destul de ușor de distins pentru ele. Ceea ce ție ți se poate părea plăcut, ei îi poate părea respingător.

Nu îi cumpăra un lucru doar pentru că vezi că nu are – se prea poate să nu aibă un ceas de exemplu, pentru că nu îi place să poarte. Dacă are brățări, dar nu are ceas, îi poți cumpăra un ceas care seamănă cu o brățară. Vei avea astfel un cadou cu dublă valență: ceas + brățară. De exemplu, dacă vezi că poartă destul de des pijamale chiar și în timpul zilei, alege-i o pereche de pijamale dama din bumbac pe care să le poarte cu drag.

Dacă este vorba de soția sau iubita ta, nu o lăsa să muncească azi – e ziua e specială, nu o pune să facă mâncare sau curățenie măcar azi. I poți face cadou o zi fără griji în care atenția să fie pe ea. Poți pregăti totul în casă, chiar și o cină romantică pentru ca azi să nu facă nimic și să fie relaxată. Mai mult, îi poți aduce o pereche de trening din cele mai moderne treninguri femei de pe maroko.ro pentru a-i oferi un moment de maximă relaxare. Femeile adoră să poarte haine comode în casă.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să îi oferi o zi cu adevărat specială, iar dacă încă nu știi cum să o faci să se simtă iubită, buchetul de flori favorit o va face cu siguranță să zâmbească.