imprumut
info

Ai nevoie de un imprumut nebancar, dar nu stii care sunt conditiile de aplicare? Afla de la Provident!

Indiferent care sunt necesitatile tale sau ale familiei, uneori ai nevoie de acel mic sprijin financiar care sa te ajute sa-ti duci planurile la bun sfarsit atunci cand ai cea mai mare nevoie. Desigur, exista optiunea de a solicita un imprumut de la una dintre bancile din Romania, desi conditiile de aplicare ar putea fi mai putin numeroase in cazul unei IFN, implicand totusi aceeasi responsabilitate si seriozitate specifice unei banci cu traditie.

Spre exemplu, la Provident Financial Romania ai parte de rate cu dobanda fixa, saptamanale sau lunare, de transparenta 100% in contracte, precum si de posibilitatea de aplicare pentru un imprumut pe termen scurt ori mediu, ideal pentru planurile tale sau pentru acele necesitati care apar pe neasteptate. Vrei sa stii care sunt conditiile de aplicare pentru un credit rapid Provident? Afla in cele ce urmeaza!

Inainte de toate, va trebui sa iti faci cateva calcule. Stabileste de la bun inceput suma pentru care vrei sa aplici si ia in considerare posibilitatea de returnare la timp a banilor. Un contract pentru orice imprumut de tip nebancar implica responsabilitatea ambelor parti, asadar asigura-te ca ai la indemana resursele necesare pentru a sustine acest demers.

Apoi, e nevoie sa faci dovada celor 18 ani impliniti, a cetateniei romane si a adresei de domiciliu sau resedinta pe teritoriul tarii noastre. Astfel, va fi necesar sa prezinti actul de identitate, dar si sa detii un numar de telefon valid pentru a lua si mentine legatura cu Provident.

Alaturi de aceste conditii, mai e nevoie sa faci si dovada unui venit minim lunar de 300 de lei, prin intermediul unei adeverinte de salariu sau al talonului de pensie, in cazul seniorilor. Daca doresti, Provident poate efectua o interogare la ANAF in privinta veniturilor tale, cu acordul tau.

imprumut
 

Pentru a aplica pentru imprumutul dorit, ai la indemana mai multe metode. Poti suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, poti trimite un SMS la 1805 sau poti completa formularul de aplicare de pe site-ul Provident.ro, iar unul dintre reprezentanti te va contacta in cel mai scurt timp.

Dupa ce datele tale au fost verificate, iar criteriile de eligibilitate au fost indeplinite, dosarul tau va fi trimis mai departe unui departament special pentru evaluare. Astfel, vei fi instiintat cat de curand daca solicitarea ta a fost acceptata.

Poti intra in posesia banilor fie prin transfer bancar, fie prin alegerea serviciului optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului. Acest serviciu presupune ca, odata ce solicitarea ta a fost acceptata, un reprezentant se va deplasa la adresa indicata de tine pentru a-ti inmana banii si pentru a semna contractul.

Apoi, la un interval saptamanal sau lunar, in functie de tipul de imprumut ales, acesta te va vizita pentru colectarea ratelor, in conditii de maxima siguranta anti COVID-19.

Prin urmare, acum ai toate informatiile necesare pentru a solicita un credit rapid de la Provident. Nu uita sa folosesti si simulatorul de credit de pe site-ul companiei, cu ajutorul caruia poti calcula valoarea ratelor in functie de suma imprumutata, de tipul de imprumut, de serviciile optionale sau de perioada de timp.

Ulterior, daca te simti pregatit sa-ti duci planurile la bun sfarsit, poti apela cu toata increderea la Provident!