News

Vrăji pentru fertilitate? Uite cum întorci șansele în favoarea ta

Multe femei suferă o adevărată traumă atunci când realizează că nu reușesc să rămână însărcinate. Uneori până și medicii oferă șanse minime unei potențiale sarcini. Atunci este momentul ca ele să apeleze la magie, la forțe supranaturale. Nu este nimic anormal în acest proces, este vorba doar despre invocarea forțelor Universului în favoarea ta. Experții de la Astro TV confirmă că o mare parte din femeile care îi contactează vorbesc despre problema infertilității. Sunt pregătiți și de multe ori rezolvă cazurile, deci poți să te înscrii la o sesiune de consultanță cu ei. Totuși, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte să începi să folosești magia. Ai grijă! Aceste vrăji pot avea urmări grave dacă nu sunt executate corect, și cel mai bine ai cere ajutorul unui profesionist.

Când este magia cea mai eficientă?

Pentru a avea efect, vrăjile trebuie făcute în anumite momente ale calendarului lunar sau în timpul anumitor sărbători ale anului.

Spre exemplu, magia va avea mai mult efect dacă este făcută într-o noapte cu lună plină, mai ales dacă este vorba despre o vrajă de dragoste.

Un alt moment perfect pentru o astfel de vrajă este Noaptea Valpurgiei, o sărbătoare păgână care are loc în fiecare an pe 30 aprilie, în cinstea sfintei Walpurga.

Se spune că în această noapte vrăjitoarele și spiritele se dezlănțuie pentru câteva ore, iar în trecut această noapte avea era declarată propice procreării. Așadar, dacă ești interesată de o magie pentru fertilitate, acest eveniment este un moment bun.

Ce vrăji să folosesc pentru a rămâne însărcinată?

Există multe variații de magie, mai slabă sau mai agresivă. Ca începător, ar trebui să te rezumi la cea slabă. Poți găsi diferite tipuri de vrăji pe internet sau în cărțile de specialitate.

Cel mai important factor în folosirea magiei este cel care o face. Ai nevoie să fii concentrat în totalitate, să crezi în cuvintele pe care le rostești și să ai puterea de a-ți imagina că ceea ce vrei tu se va întâmpla. Altfel, ai șanse minime ca vraja să funcționeze.

Mă poate ajuta magia în mod real?

Da, de multe ori vrăjile realizate de profesioniști au funcționat. Important este să crezi în eficiența ei și ea se va dovedi folositoare, dacă este realizată corect.

Conclusion

Magia este un subiect controversat, însă în cazul fertilității se arată utilă de fiecare dată.

Mai mult decât atât, dacă iei legătura cu un expert, cum sunt cei de pe Astro TV, poți discuta cu el despre mai multe posibilități și veți alege împreună alegerea cea mai bună. Nu mai sta pe gânduri și contactează-i acum, pentru a-ți vedea visul împlinindu-se.