info

Viena pentru familii: Activitati si atractii prietenoase pentru copii

Viena este un oras minunat pentru familii, oferind o gama variata de activitati si atractii prietenoase pentru copii de toate varstele. De la explorarea palatelor si a gradinilor la vizite la muzee si plimbari in parcuri, Viena asteapta sa fie descoperita de cei mici intr-o calatorie plina de aventuri si divertisment.

Unul dintre cele mai populare obiective pentru familii in Viena este Palatul Schönbrunn, care ofera o varietate de activitati interesante pentru copii. Acestia se pot bucura de o plimbare prin gradinile palatului, unde pot admira pavilioanele colorate, fantanile si labirintele din lemn. De asemenea, copiii se pot distra explorand apartamentele imparatesti, unde pot descoperi secretele vietii de curte din vremurile imperiale.

O alta destinatie populara pentru familii in Viena este Parcul Prater, care gazduieste faimosul Riesenrad, o roata de observatie gigantica ce ofera vederi panoramice asupra orasului. In plus, Parcul Prater are numeroase alte atractii amuzante pentru copii, cum ar fi caruseluri, montagne-ruse si alte jocuri distractive.

Viena mai ofera si numeroase muzee si centre de divertisment potrivite pentru copii. Haus des Meeres este un acvariu spectaculos, care gazduieste o varietate impresionanta de vietuitoare marine, de la pesti colorati la rechini impresionanti. De asemenea, ZOOM Kindermuseum este un muzeu interactiv unde copiii pot explora si invata prin jocuri si activitati creative.

Pentru o experienta mai putin conventionala, Familypark Neusiedlersee este un parc de distractii situat in apropierea Vienei, care ofera o varietate de atractii si activitati pentru toate varstele. De la caruseluri si trenulete pana la tobogane si plimbari cu trasura, acest parc poate fi o destinatie de neuitat pentru intreaga familie.

Viena este un oras plin de viata si aventura, oferind o multime de optiuni de divertisment pentru familii. Indiferent daca esti in cautare de experiente culturale sau de distractii in aer liber, Vienei poate fi locatia unei vacante de neuitat pentru copiii tai.

Planifici o calatorie cu familia din Romania la Viena? Aceasta poate fi realizata cu masina personala, avionul sau chiar si cu una dintre multele companii de transport cu autocarul sau microbuzul care efectueaza curse pe ruta Romania Austria. Detalii pe: plecari Romania Austria.