pariuri sportive
info

Urmaresti marile turnee de snooker? Profita de ofertele de pariuri sportive!

Snookerul este, in prezent, un fenomen global. Acest sport britanic a devenit atat de popular in ultimii ani, incat profesionistii din Anglia, Tara Galilor, Irlanda si Scotia sunt amenintati in clasamentul mondial de priceperea si performantele noii generatii de jucatori chinezi.

Calendarul competitional acopera tot anul, iar turneele au premii tot mai mari. Cea mai spectaculoasa competitie de snooker din sezonul competitional este Campionatul Mondial, turneu disputat in fiecare luna de aprilie in Teatrul Crucible din Sheffield.

Fiind un sport cu trend ascendent, ofertele de pariuri sportive includ tot mai multe optiuni de pariere si evenimente din snooker. Daca urmaresti cu interes acest sport de gentlemani si vrei sa sustii unul dintre jucatori in drumul sau catre titlu, Get’sBet iti pune la dispozitie o selectie deosebit de cuprinzatoare de pariuri sportive pe snooker. Astfel, vei putea opta pentru diferite optiuni inaintea turneului, optiuni inaintea fiecarui meci si chiar pariuri sportive live pentru cele mai importante frame-uri din fiecare joc.

Cele mai populare optiuni din oferta de pariuri sportive pe snooker
In primul rand, poti miza inca de la inceputul fiecarui turneu pe jucatorul care va castiga titlul. Fie plasezi miza inainte de inceperea primei partide, fie pariezi pe parcurs, insa trebuie sa stii ca valoarea cotelor se va modifica in functie de rezultatele disputelor care deja au avut loc.

Spre deosebire de fotbal, baschet sau rugby, nu exista foarte multi factori pe care sa ii ai in vedere atunci cand construiesti o strategie de pariuri pe snooker. Meciurile se disputa 1 contra 1, publicul este tacut, conditiile meteo nu pot influenta partida, iar singurele “tensiuni de la echipa” sunt cele din familia jucatorului.

Astfel, daca observi ca unul dintre jucatori este intr-o forma excelenta, nu mai sunt foarte multe aspecte de analizat. Poti miza ca sportivul favorit ajunge in finala, in sferturile de finala sau are cel mai mare break al turneului.

Pe langa pariurile generale pe intreaga competitie, ofertele de pariuri sportive pe snooker iti pun la dispozitie o larga colectie de optiuni pentru fiecare partida. Astfel, poti miza pe castigatorul unui anumit meci sau poti alcatui un bilet de tip acumulator in care sa sustii toti favoritii seriei. In plus, daca meciul pare castigat inca dinainte de prima spargere, poti echilibra cotele prin intermediul optiunilor de handicap.

Ai un favorit? Iata cum ai putea construi strategia de pariere!
Gloria revine celui care va ridica cupa la finalul competitiei. Tocmai de aceea, multi pariori prefera sa sustina un jucator pe intreg parcursul turneului. Daca vrei sa pariezi pe castigatorul unei competitii de snooker, trebuie sa stii ca norocul ar putea juca un rol destul de important. Pana la urma, intotdeauna vor fi cateva partide in cadrul marilor turnee care vor fi decise in ultimul frame de un moment de noroc sau chiar de un kick nefericit al bilei albe.

Pariorii cu experienta iau in calcul si soarta, asadar mizeaza pe mai mult de un jucator din oferta de pariuri sportive pe snooker pentru a castiga turneul. Bineinteles, atunci cand alegi jucatorii pe care vrei sa ii sustii, trebuie sa privesti si tabloul competitiei, astfel incat sa nu sustii doi jucatori din aceeasi jumatate. De regula, pariorii aleg cate un jucator puternic din fiecare jumatate, pariu pe care il dubleaza cu optiunea de alegere a finalistilor.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO