Zafaran
News

Un parfum care îți trezește emoții

Aromele exotice arabe au fost întotdeauna unele dintre cele mai fermecătoare și seducătoare parfumuri damă. Energia bijuteriilor scumpe, pasiunea, seducția și clasa pot fi resimțite în ele. Ceea ce le face atât de irezistibile este faptul că recreează sentimentul divin și strălucirea pe care orice persoană visează să o posede. Acestea sunt împletite cu bogata cultură arabă, care stârnește interesul și curiozitatea multor oameni din întreaga lume. Baza acestui tip de parfum sunt notele aromatice din grupurile orientale și lemnoase. 

Te poți familiariza cu irezistibilele arome de lux, care sunt subordonate exotismului misterios și căldurii nisipurilor din deșert. Cele mai frumoase parfumuri damă sunt cele care sunt bine gravate în memoria ta. Ele sunt cele care te trezesc, oferă cele mai profunde emoții și sunt aceleași parfumuri care îți aduc aminte de trecutul frumos. Aceste parfumuri sunt ca o cale magică care creează o punte între trecut și prezent, ieșind în evidență cu note de prospețime și farmec. Și o fac atât de simplu.

Parfumuri care trezesc emoții – Note

În tonomatul parfumurilor arăbești preferate continuă să joace note de iasomie, citrice, vanilie, pudră, lemn de santal, petale de trandafiri și o doză de condimente. Și  există sute de alegeri. Parfumurile orientale sunt profund emoționale și fac să-ți bată inima ritmic și cu putere. Și aceste parfumuri au scris povești în spatele fiecărei femei. Parfumurile arăbești pentru femei merită un memento, aplauze calde și o privire duioasă înapoi în timp. Depozitarea parfumurilor se finalizează fără multe tratamente.

Aroma parfumului este singura senzație și un privilegiu. Acesta este motivul pentru care reușește să te transporte în momente în care alte simțuri sunt incapabile să „amintească”. Cu alte cuvinte, este singurul dintre cele cinci simțuri care este stocat aproape „așa cum este” în  datele creierului. În același timp, este poate cel mai puternic simț al corpului uman. Senzorii cavităților nazale sunt în total 40 de milioane, fiind împărțiți în 400 de tipuri diferite. Nasul uman poate recunoaște mai mult de un miliard de mirosuri și este posibil ca acest număr să depășească un trilion.

Vivarea Vanity Parfum

Vivarea Vanity parfum este o compoziție senzuală plină de note de flori și fructe. Cine este proprietarul ei: o tânără cochetă, o tentantă frumoasă, o femeie adevărată. Există câte puțin din toate în acest parfum. Picături de seducție și tandrețe, dulceață moale, aproape vâscoasă și astringență, nobilime și mister, îți oferă doar parfumul care îți trezește emoții, Vanity Parfum.

Ceea ce lipsește în această compoziție este plictiseala. Chiar și o sticlă rafinată vorbește despre rafinamentul excepțional al proprietarului său. Caracterul unei femei este atât de multilateral, absolut imprevizibil. O femeie poate fi nu numai moale și docilă, ci și un prădător periculos. Acest concept este încorporat în fiecare picătură de parfum, tăietura sticlei și rafinamentul cutiei. Petele de leopard sunt un simbol al sălbăticiei și al temperamentului unei pisici neîmblânzite și libere care se plimba de la sine. Notele inițiale ale compoziției sunt dulci, florale, fructate. Această dulceață sufocantă este umplută în inimă cu suculența nectarinei coapte, parfumul unui buchet de flori delicate și nobilimea lemnului de santal. Un traseu de mosc alb și vanilie completează sunetul Vivarea Vanity Parfum.