apa imbuteliata
info

Un pahar cu apa imbuteliata rece pentru curieri, o idee extrem de bine-venita!

Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, daca prestam o activitate de birou sau, chiar mai bine, muncim de acasa, avem un avantaj important fata de alti oameni a caror profesie implica deplasarile lungi in aer liber. Ne referim aici atat la curieri si livratori, cat si la alte categorii, spre exemplu postasi sau recenzori.

Mai ales pe perioada sezonului cald, in care temperaturile din termometre pot ajunge sau chiar depasi valoarea de 40 de grade Celsius, orice drum prin arsita, inconjurat de betoane si imbracat in haine groase precum cele de motociclist, poate fi istovitor. In aceste conditii, un pahar de apa imbuteliata rece se va dovedi extrem de bine-venit, atat la propriu, cat si la figurat.

apa imbuteliata
apa imbuteliata

Daca astepti o comanda sau o vizita in alt scop de la unul dintre angajatii enumerati anterior, este o idee foarte buna sa il „surprinzi” cu cateva guri de apa imbuteliata, precum cea de la H2On.ro. Compania livreaza, in toata tara, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, bidoane de 19litri cu apa, dar si alte produse si echipamente, precum cafea, ceai, dozatoare, espressoare, pompe pentru bidon etc.

Citind articolul in continuare, vei afla care sunt avantajele unui astfel de gest si de ce ar trebui sa-l adopti si tu in cel mai scurt timp, achizitionand apa de calitate, atat pentru familia ori colegii tai, cat si pentru toti cei care va trec pragul casei, respectiv biroului:

1. Apa imbuteliata rece, 100% microbiologic pura. In primul rand, apa comercializata de brand-ul amintit mai sus este microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura. Mai mult decat atat, bidoanele „conectate” la dozator furnizeaza apa rece, la temperatura ideala pentru consum imediat si potolirea setei in cel mai scurt timp. Prin urmare, aceasta este solutia cea mai potrivita pentru o hidratare de calitate;

2. O fapta care cu siguranta nu va trece neobservata si neapreciata. In al doilea rand, oferirea unui pahar de apa imbuteliata curierului, postasului sau oricui vine la tine acasa pentru a presta un anumit serviciu nu va fi in niciun caz trecuta cu vederea. Persoana in cauza, cel mai probabil deja extenuata de acel du-te-vino continuu presupus de meseria sa, mai ales daca se afla spre finalul turei, va savura ineditul „bacsis” primit si se va bucura mai mult de el decat de o suma oarecare de bani;

3. Un exemplu pentru copilul tau, daca asista la intreaga scena. Nu in ultimul rand, gestul simplu de a furniza apa imbuteliata unui om fata de care nu avem nicio indatorire reprezinta o lectie extrem de puternica pentru copii, in cazul in care acestia sunt prin preajma. Astfel, ei vor invata ce inseamna empatia si ca, daca se vor afla la un moment dat in situatia de a putea ajuta fara sa primeasca nimic la schimb, sa o faca fara sa stea pe ganduri.

In concluzie, data viitoare cand stii ca urmeaza sa fii vizitat de un angajat precum cei enumerati mai devreme, nu uita sa pregatesti paharul cu apa imbuteliata rece!