info

Tipuri de scaune pentru hol, in functie de design

Datorita designerilor de mobila, producatorii ofera o selectie larga de banci pentru incaltaminte. Puteti alege structura potrivita pe coridor, care isi va ocupa locul potrivit in interior. Canapeaua poate avea functii suplimentare, ceea ce face ca acest articol sa fie si mai de dorit. Exista mai multe tipuri de scaune pentru care poti opta.

Banca pe hol cu ​​spatar

O banca confortabila acasa are un spatar: coloana vertebrala este mult mai confortabila daca exista un punct de sprijin. In plus, extern, o astfel de canapea arata elegant si placut din punct de vedere estetic. Cumpara o bancuta hol de calitate si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera acest produs.

Banchet pe coridor cu scaun si raft pentru telefon

O problema urgenta pentru multi: Unde ar trebui sa pun telefonul in timp ce imi pun pantofii? S-ar putea sa ma sune sau sa-mi trimita un e-mail de urgenta, dar nu ii voi asculta. Si problema este rezolvata destul de simplu: designerii inteligenti au dezvoltat un proiect de mobilier excelent cu un raft incorporat, pe care este convenabil sa puneti un telefon mobil.

Banca pe hol cu ​​rafturi pentru pantofi

Pentru coridoarele inguste sunt potrivite bancile, in care exista un loc pentru depozitarea pantofilor, in special fara usi batante.

Cum sa alegem o banca pentru coridor

  1. Nu te limita si nu te boca pe „Vreau doar asta”. Cu cat arati mai multe canapele, cu atat vei intelege mai repede ca uneori este dificil sa faci o alegere, dar va fi o alegere cu litera mare.
  2. Acasa, ei masoara si spatiul alocat bancii, tinand cont de deschiderea tuturor presupuselor usi. Aceste dimensiuni pot fi intotdeauna emise ca o comanda speciala, fara a cumpara un produs finit, dar ajustand mobilierul la nevoile dumneavoastra.
  3. Nu vom explica faptul ca bancile largi nu sunt cumparate pentru un coridor ingust.
  4. Daca holul este prea mic, mobilierul intunecat il va face vizual foarte mic. Dar daca este o cripta sau un colt in castelul contelui Dracula, atunci o culoare inchisa este mai mult decat adecvata aici.
  5. Atunci cand alegeti un model, ar trebui sa stati pe scaun si sa nu va grabiti sa va ridicati. Convenabil? Este comfortabil? Incearca sa te sprijini pe pantofi. Inca confortabil? Bun.
  6. Exista sertare, rafturi sau containere sub scaun? Nu va lenesi, verificati toate elementele de fixare, deschideti usile, puneti geanta pe raft.

Nuantele de a face banchete DIY pe hol

Un specialist in forjare a metalelor nu ar trebui sa explice nuantele realizarii unei banci pe hol. Daca nu aveti capacitatea de a lucra cu metal, cel mai bine este sa incercati sa creati o banca de lemn.

  • Ei deseneaza o schita a viitorului produs si realizeaza un desen cu toate dimensiunile.
  • Materialul este colectat: fie iau picioarele gata facute din mobilier vechi, fie cumpara o bara de lemn de aproximativ 30 × 50 cm, scandura din MDF (cu cat sunt mai multe locuri pe scaun, cu atat este mai mare dimensiunea foii), colturi de mobilier, lemn suruburi, lipici pentru lemn. De asemenea, pregatiti materialul pentru tapiterie si captuseala, daca este prevazuta o parte moale a scaunului.