info

Cele mai mari 3 avantaje ale colaborarii cu un studio de videochat din Bucuresti!

Numarul tot mai mare de tinere care aleg sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti ii face pe multi sa se intrebe ce anume le atrage la aceasta cariera. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje de care beneficiaza!

Primul avantaj: legalitate si transparenta deplina!

Din pacate, in Romania exista angajati care accepta sa munceasca la firme care nu respecta legea, iar acest lucru se dovedeste intotdeauna in dezavantajul lor, indiferent de explicatiile care li se ofera la inceput. In schimb, intr-un studio videochat Bucuresti detinut de o firma prestigioasa in domeniu, precum www.studio20.ro, legea romaneasca este respectata in proportie de 100%.

studio videochat bucuresti

Inca din prima zi de activitate, fiecare model semneaza un contract de artist-interpret in care sunt specificate cu maxima claritate drepturile si obligatiile fiecarei parti. Un exemplar al acestui document ramane in permanenta la model, pentru a-l studia in detaliu inainte de a se declara de acord cu clauzele sale.

De asemenea, la primirea fiecarei sume de bani, modelul semneaza si primeste propriul exemplar dintr-un act aditional in care sunt specificate castigurile obtinute pe fiecare site pentru perioada respectiva, castigul total, precum si taxele si impozitele platite catre stat. Suma neta este primita in contul bancar indicat firmei si platita de societatea cu care a fost semnat contractul.

Al doilea avantaj: oportunitatea de a invata

Un studio de videochat din Bucuresti se ocupa in permanenta de modelele sale, pe de o parte asigurand cele mai bune conditii de lucru, pe de alta parte oferindu-le toata pregatirea de care au nevoie pentru a reusi sa se faca remarcate pe site-urile de divertisment pentru adulti.

In primele cinci zile, fetele beneficiaza de training din partea unei colege cu experienta, care le prezinta toate aspectele teoretice si practice ale domeniului in care urmeaza sa lucreze si le pregateste pentru orice situatii ar putea sa apara in timpul interactiunilor cu membrii site-urilor.

De asemenea, in primele saptamani de activitate, fiecare fata poate sa beneficieze de cursuri individuale personalizate de limba engleza, de cultura generala si de make-up. Toate acestea le vor fi de folos nu numai in activitatea de model de videochat, ci si ulterior, indiferent daca vor alege sa urmeze o alta cariera.

Al treilea avantaj: sansa de a castiga sume consistente de bani

Cat se castiga din videochat? In primele trei luni de lucru, fiecare model care alege sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti primeste, garantat, un venit de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele obtinute pe site-urile de profil. Astfel, se poate concentra pe ceea ce are de invatat si pe familiarizarea cu domeniul.

Ulterior, castigurile mari se datoreaza in principal sistemului de bonusuri de care fiecare fata poate sa beneficieze. Pe langa comisionul de baza de 50%, sunt oferite diferite bonusuri pentru un anumit numar de ore lucrate, pentru fidelitate fata de studio sau pentru depasirea unui anumit prag de venituri.

In plus, fetele pot sa aiba acces si la un sistem de credite avantajoase, oferite direct de firma la care lucreaza, fara intermediul vreunei banci. Asta inseamna ca nu sunt nevoite sa plateasca dobanzi si comisioane, iar ratele le sunt retinute din incasarile obtinute in urma activitatii de pe site-uri.

Toate aceste beneficii explica din plin atractia pe care munca intr-un studio videochat Bucuresti o exercita asupra tinerelor. Iar succesul obtinut ulterior confirma din plin faptul ca au facut alegerea potrivita!