info

Sfaturi pentru securizarea unei case sau a unei afaceri

Exista cateva alte lucruri mici pe care le puteti face pentru a ajuta la protejarea casei tale sau afacerii atunci cand nu esti acolo. Ce poti face?

Instaleaza sisteme supraveghere exterior:

Camerele video sunt o optiune de neratat atunci cand vine vorba despre protejarea locuintei sau afacerii tale. Acestea inregistreaza in timp real si transmit imaginile catre dispozitivul dv. Inregistreaza chiar si pe timp de noapte cu o acuratete a imaginii ridicata. Vedeti mai multe modele de camera wireless pe comenzi.ro.

Lasati o lumina aprinsa

Un truc bun pe care multe persoane il folosesc este sa lase o lumina aprinsa noaptea. Le da oamenilor impresia ca este cineva acasa si acest lucru ajuta la descurajarea furtului.

Blocati totul in siguranta

Asigurati-va ca toate usile si ferestrele sunt bine inchise. Ai putea merge chiar atat de departe incat sa obtii incuietori speciale pentru usile tale, doar pentru a descuraja pe oricine sa incerce sa treaca prin ele.

Spune-le vecinilor ca esti departe

O idee buna, daca aveti de gand sa iesiti din casa mai mult de o zi, este sa le spuneti vecinilor ca nu va fi nimeni acasa si cat timp veti fi departe (doar daca vecinii sunt de incredere, binenteles).

In acest fel, daca cineva reuseste sa treaca sistemul de securitate nedetectat, daca vecinii vad miscarea si stiu ca nu esti acolo, pot suna la autoritati.

Un caine nu face rau… niciodata

Nu, nu este fezabil sa lasati un caine singur acasa timp de o saptamana, dar pentru o singura zi sau chiar pentru o singura noapte, un caine este o optiune.

Cainii, in special cei mari, s-au dovedit a fi un factor de descurajare absolut masiv, mai bun decat majoritatea celorlalte optiuni.

Si totusi, camerele video sunt in prim plan…

Majoritatea persoanelor au descoperit ca tipuri de sisteme de securitate ce includ camere video sunt foarte eficiente si modul perfect de a asigura protectia afacerii lor sau casei.

Exista cateva beneficii pe care sisteme supraveghere exterior le aduce:

Prevenirea furtului: Este un beneficiu cheie sa ai supraveghere video instalata, deoarece ofera prevenirea unui furt. Infractorii se simt mai speriati si se gandesc de doua ori sa intre inauntru pentru a fura.

Legal Crime Record: Unul dintre cele mai bune lucruri la un sistem de camere de supraveghere video este dovada care poate fi furnizata in cazul in care se intampla o infractiune, deoarece aceste sisteme pot inregistra, de asemenea, audio.

Abilitatea de a construi o retea de camere de securitate: Daca afacerea dumneavoastra este foarte mare, puteti avea instalate mai multe camere care sunt conectate la o singura retea. Vederea fiecarei camere poate fi introdusa intr-o camera centrala de control pentru a fi monitorizata de controlul de securitate.

 

Monitorizare convenabila de oriunde: Puteti accesa camerele de supraveghere de pe internet. Unele modele va permit chiar sa va vedeti casa sau afacerea cu smartphone-ul.

Concluzie

Securizarea casei tale si afacerii atunci cand esti plecat este mai mult decat posibil. Cu un sistem de securitate de ultima generatie, puteti ajuta sa va faceti casa cat mai sigura posibil.