info

Preturile la lenjerii de pat pentru hoteluri sunt in scadere

Te astepti la lenjerii de calitate atunci cand te cazezi in hotelul in care ti-ai facut rezervari? De ce sa nu faci acest lucru. Ai platit bani buni pentru camera ta si trebuie sa ai la dispozitie produse de calitate. Majoritatea hotelurile prefera sa isi faca achizitiile de fete de masa de la producatori sau vanzatori specializati in domeniu, pentru ca acestia stiu exact ce produse trebuie sa puna la dispozitie. Si lenjeria de pat trebuie sa fie de calitate la fel ca si produsele cosmetice din baie. Daca produsele de care se folosesc oaspetii sunt de calitate, acestia vor reveni in hotelul tau cu siguranta.

Prosoapele trebuie sa fie unele cu calitati reale de absorbtie si in culori placute, care sa nu deranjeze. Cel mai bine, atunci cand vine vorba de prosoape de hotel, sa fie alese unele albe sau de culori apropiate cu albul pentru ca rezista mai mult in timp si oaspetii au mai multa incredere atunci cand le vad imaculate. Si fibra din care sunt facute este importanta. Trebuie sa fie rezistente la spalari repetate si la clor.

Cand vine vorba de prosoape colorate in schimb, lucrurile stau putin altfel. Acestea nu au viata la fel de lunga ca cele albe. Se strica mai usor pentru ca se uzeaza din cauza spalarilor repetate. Cel mai bine este ca materialul sa fie unul rezistent la rupturi.

Cearceafurile de pat trebuie de asemenea sa fie rezistente si de calitate. Cel mai bine atunci cand vrem sa facem achizitii de acest gen pentru hotelul nostru este sa gasim o companie specializata in comercializarea de astfel de produse si sa cumparam o intreaga gama, preferabil din aceeasi colectie. Acest lucru este agreat pentru ca dupa aceea nu trebuie sa ne gandim ca trebuie sa le mai si asortam lenjeriile de pat cu draperiile sau cu prosoapele din baie.

O data ce ai decis ca trebuie sa faci asemenea achizitii poti cauta un site care face astfel de oferte online. Oferta este una vasta si te va ajuta cu siguranta sa faci alegerile cele mai bune pentru afacere. Clientii vor reveni in hotel pentru ca in aceste detalii se vede cat de mult tine conducerea hotelului la confortul oaspetilor.

Daca iti doresti sa faci aceeasi tema peste tot in hotel, putem sa-ti sugeram sa asortezi la gama si fetele de masa din restaurantul hotelului tau. O sa vezi ca detaliul va fi observat si apreciat.

Inter Tony Srl este unul dintre cei mai importanti furnizori de prosoape din Romania, oferta de lenjerii pentru hoteluri, perne, prosoape, pilote si fete de masa fiind una dintre cele mai variate si avantajoase ca si pret.