info

Olaplex nr. 3, tratament de restructurare – cum functioneaza si cum te ajuta?

Olaplex nr. 3 este cel mai popular tratament de restructurare al momentului. Sa cunoastem impreuna in aceasta recenzie speciala:, detalii si pareri despre ceea ce este un adevarat remediu pentru parul care trebuie reparat.

Tratamentul Olaplex, pentru un par de stea!

Olaplex s-a nascut ca un tratament complet de restructurare si regenerare pentru par, care este grav slabit, deteriorat si stresat de diversi factori, cum ar fi interventiile chimice, expunerea continua la surse de caldura si utilizarea excesiva a produselor daunatoare fibrelor de par.

Un tratament cu Oscar

Exista trei faze care alcatuiesc tratamentul Olaplex:

Multiplicator de obligatiuni, prima faza. Se foloseste ca aditiv pentru colorarea sau decolorarea parului. Ajuta la limitarea deteriorarii si protejeaza parul, garantand rezultate excelente chiar si in cazul inalbirii foarte agresive;

Bond Perfector, a doua faza. Este un produs util pentru disciplinarea parului si tratarea acestuia intens. Actioneaza ca un agent de restructurare si regenerare;

Hair Perfector nr. 3, a treia faza. Specific pentru mentinerea rezultatelor obtinute cu primele doua produse, acesta poate fi realizat acasa saptamanal. Regenereaza parul, facandu-l puternic, sanatos si stralucitor. Un adevarat rasfat pentru par.

Olaplex nr 3 pentru ce este? Tot ce trebuie sa stiti despre acest tratament unic in lume

Mic, dar mare. Grozav. Olaplex 3 este o lotiune speciala pentru par cu o consistenta similara cu cea a unei masti, matasoasa si usoara, pentru a fi utilizata cel putin o data pe saptamana. Utilizarea sa este recomandata in special in cazul parului excesiv de stresat, deteriorat de vopsele, decolorare si utilizare continua a surselor de caldura. Si este, de asemenea si, mai ales, eficient pentru parul care se pare ca este ireversibil deteriorat, alege Olaplex pentru a reda vitalitatii, catifelarii si sanatatii parului tau. Si daca crezi ca este un produs ca multi altii, te inseli: asta iti cere parul. Este vitalitate in starea sa pura.

Cum functioneaza Olaplex nr. 3?

Actioneaza direct in inima parului, reparand puntile bisulfidice ale fibrei de par. Aveti grija sa le subestimati: aceste legaturi moleculare sunt fundamentale pentru sanatatea parului. Ruinarea lor compromite frumusetea parului tau, motiv pentru care Olaplex le repara si le inmulteste, efectuand o adevarata interventie de soc. Parul este ingrijit din interior, cu efecte vizibile de la prima aplicare si tolerabilitate deplina, fara indoieli de niciun fel. Rezultatele sunt extraordinare si nu se limiteaza la un anumit interval de timp. De fapt, parul continua sa se hraneasca cu produsul chiar si dupa zile, devenind mai puternic si mai sanatos.

Cum se foloseste Olaplex nr.3: par perfect in doar cativa pasi

Folosirea Olaplex 3 este o joaca pentru copii. Va trebui doar sa urmati aceste cateva instructiuni simple.

  • Actiuni preliminare

In primul rand, umeziti-va parul cu putina apa calda. Parul nu trebuie sa fie uscat, dar usor umed, nu complet umed. Combinati-le bine si continuati in acest moment cu aplicarea Olaplex nr. 3.

  • Cerere

Luati o cantitate adecvata de produs. Cantitatea variaza in functie de lungimea parului. Aplicati Olaplex de la radacini pana la varfuri, avand grija sa-l masati cu atentie in par cu miscari lente, dar ferme. Procedati astfel pentru toate lungimile, asigurandu-va ca il aplicati uniform, nicio piesa nu trebuie sa ramana goala.