info

Instrumentarul medical – baza tuturor intervențiilor chirurgicale

Instrumentele care sunt folosite în efectuarea intervențiilor medicale de orice natură joacă un rol esențial în reușita acestora. Este important ca fiecare alegere să fie făcută în concordanță cu standardele medicale impuse la nivel general pentru a asigura condiții de maximă siguranță în sistem. De aceea este recomandat ca astfel de achiziții să fie făcute de la distribuitori acreditați care pun mare accent pe calitatea produselor oferite. Descoperă oferta pentru instrumentar chirurgical de la MLM Medical!

Ce este instrumentarul medical?

Instrumentarul reprezintă totalitatea ustensilelor medicale necesare în realizarea unei proceduri medicale. Vorbim așadar despre bisturiu, manual și electric, Foarfeca chirurgicala Mayo Harrington, cuțite de amputare, fierăstrău, dată, pensete de diferite tipuri, depărtătoare, portace și accesorii pentru sutură. Fiecare dintre acestea joacă un rol esențial pentru proceduri specifice și de aceea este nevoie ca fiecare instituție medicală să dețină mai multe seturi de instrumentare chirurgicale complete.  

De ce să alegi să achiziționezi instrumente medicale de la MLM?

MLM Medical este distribuitor autorizat de echipamente, instrumente și ustensile medicale de calitate superioară, cu o gamă foarte variată de produse. Găsești aici toate elementele de care ai nevoie pentru a realiza un instrumentar complet, în conformitate cu nevoile determinate de procedurile pe care le realizezi. 

Produsele medicale disponibile la MLM poartă emblema unor producători germani de top, care utilizează doar aliaje sigure și rezistente în confecționarea ustensilelor medicale. De asemenea, acestea vin însoțite și de cutii pentru sterilizare din aluminiu anodizat, în diferite dimensiuni, în așa fel încât să permită introducerea tuturor instrumentelor de lucru. Prețurile pentru instrumente chirurgicale sunt foarte avantajoase la MLM Medical, pentru a putea asigura dotarea optimă a tuturor instituțiilor medicale, indiferent buget. 

Cum comanzi?

În momentul în care ai găsit tot ce ai nevoie pe site, te mai despart câteva click-uri până la finalizarea comenzii. Îți creezi cont pe platformă, dacă nu ai deja unul, adaugi produsele dorite în coș, selectezi numărul de bucăți pentru fiecare dintre acestea și apeși butonul „trimite comanda”. Procesarea acesteia începe imediat pentru a garanta rapiditate în expediere și livrare. 

Beneficiezi de promptitudine și profesionalism la fiecare achiziție

MLM Medical reprezintă un partener de încredere pentru zeci de instituții medicale din întreaga țară, de la cabinete individuale și până la clinici regionale. Acest lucru se datorează faptului că serviciile oferite sunt adaptate în funcție de nevoile beneficiarilor, dezvoltând noi soluții prin care colaborarea să fie eficientizată. Drept urmare, dincolo de experiența de peste 15 ani, portofoliul vast de produse și profesionalismul demonstrat în fiecare interacțiune, MLM garantează livrare în doar una două zile lucrătoare oriunde în țară, transport gratuit la comenzile de peste 300 de lei și posibilitatea încheierii unor parteneriate pe termen lung. 

Dotează eficient orice instituție medicală cu ajutorul MLM Medical!