fiset metalic
info

Iata cum iti poti „upgrada” fisetul metalic cu rafturi in plus!

Un fiset metalic este un dulap folosit pentru arhivarea dosarelor cu diverse informatii. Aceste obiecte de mobilier sunt apreciate de foarte multe firme, datorita faptului ca reprezinta o solutie de organizare eficienta si sigura. Totusi, s-ar putea ca un model clasic sa nu dispuna intotdeauna de suficiente rafturi pentru o depozitare completa. Iata de ce factori trebuie sa tii cont inainte de a solicita polite suplimentare!

Modul de constructie

Fisetele metalice, disponibile si in oferta Viamond.ro, se impart in mai multe categorii. Cele mai ieftine dintre ele sunt cele orizontale, care pot fi recunoscute prin faptul ca au un aspect voluminos si dimensiuni reduse. Acestea prezinta pana in 2 rafturi si sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, fiind acreditate de organismele internationale. Modul de constructie este unul minimalist si eficient pentru utilizarea comerciala si cea industriala.

Daca-ti doresti o solutie profesionala, alege un fiset metalic vertical cu 3 sau 4 rafturi. Acesta este o alternativa mai buna in companiile cu multi angajati, fiind conceput special pentru a gazdui un numar mare de documente. Poti introduce atat rapoarte de lucru, cat si facturi sau fisiere despre clienti. In plus, exista modele care vin dotate cu seif integrat. Acesta se inchide separat si constituie o masura de siguranta ideala pentru a impiedica accesul la bunurile de valoare.

Scopul utilizarii

Atunci cand decizi ce fiset metalic sa cumperi, este recomandat sa ai un scop bine definit in minte. In majoritatea cazurilor, un model care suporta o greutate de pana la 35 de kilograme este suficient. Cu toate acestea, unele persoane au nevoie sa depoziteze unelte de lucru sau obiecte grele. In acest caz, opteaza pentru un produs care sa aiba o polita ce sustine pana la 70 de kilograme. Acesta beneficiaza de un sistem de inchidere sus-jos si de o incuietoare cu 2 chei, alcatuit dintr-o serie de 3000 de numere diferite. De asemenea, usile sale se pot deschide la 90 de grade si poti atasa alte inchideri aditionale.

Dimensiunile modelului

Cele mai mici fisete metalice au masurile de 800x350x600mm. Desi ai putea crede ca acestea nu sunt o investitie buna, in interior exista suficient loc pentru dosarele oricarei companii aflate la inceput de drum. Cei care au trecut deja prin etapa de scalare sau activeaza intr-un domeniu cu date sensibile au nevoie de un fiset metalic cu dimensiunile de 1000x450x2000mm.

Acesta are greutatea de 45 de kilograme si este fabricat in Romania. Indiferent de preferinte, asigura-te ca ai stabilit din timp cate polite suplimentare iti doresti sa adaugi si cum ai de gand sa organizezi ceea ce se afla in interior. Foloseste categorii si subcategorii sau o ordine alfabetica, pentru a pastra lucrurile cat mai simple. Unele modele au incluse un set de 5 bibliorafturi cadou. Acestea sunt confectionate din carton rigit si dispun de un mecanism nichelat pentru prindere. Daca nu-ti doresti sa incarci prea mult interiorul, o parte din informatii le poti pastra si in mediul online.

Profita de ofertele 3x la modelele de fiset metalic

In situatia in care un singur produs nu este suficient pentru a-ti acoperi toate nevoile, poti achizitiona un pachet alcatuit din 3 bucati la oferta. In felul acesta, vei reusi sa economisesti o parte importanta din buget si vei putea sa te bucuri de solutii complete de depozitare la preturi accesibile. La un magazin online ca Viamond.ro gasesti o gama variata de fisete si dulapuri metalice disponibile la promotii!