vestiar metalic
News

Iata 3 modele de vestiar metalic, in functie de utilizare, buget si nevoile tale

Ideea de vestiar metalic este din ce in ce mai populara in randul profesionistilor. Indiferent ca este vorba despre sportivi, despre persoane care stau 8 ore pe zi in fata unui birou sau despre persoane care fac curatenie, repara sau construiesc, vestiarul fabricat din metal poate oferi o multime de avantaje.

    1. Care sunt principalele avantaje oferite de un vestiar metalic?

1. Un vestiar metalic disponibil in oferta Office Class este un dulap care poate fi compartimentat in functie de dorinta clientului;

2. Dat fiind faptul ca este realizat din foi de tabla, un astfel de dulap ocupa foarte putin spatiu. Acest lucru permite o organizare foarte buna a incaperilor, chiar si atunci cand acestea au dimensiuni reduse;

3. Rezistenta unui astfel de produs este extrem de mare. Acest tip de dulap rezista in fata flacarilor, la umezeala si se comporta excelent chiar si cu trecerea timpului;

4. Elementul estetic este si el un avantaj. Daca in trecut dulapurile metalice erau monotone, realizate din tabla gri sau de un albastru sters, astazi pot fi vopsite in camp electrostatic si pot avea nuante care mai de care mai interesante. Poti opta pentru vestiare metalice galbene, verzi, albastre, portocalii, rosii etc.;

5. Orice vestiar metalic poate sa fie personalizat. In functie de nevoile fiecarei persoane, acesta poate sa fie dotat cu soclu, cu acoperis inclinat, cu fante de aerisire sau cu diverse sisteme de inchidere care sa il faca mult mai sigur.

Practic, un vestiar realizat din tabla poate sa respecte toate criteriile de siguranta si de eficienta, fiind ideal in extrem de multe incaperi.

    1. Care sunt cele mai populare modele?

1. Dulapul metalic pentru documente. Nu este tocmai un vestiar, insa este realizat din metal, este stabil si pastreaza documentele in siguranta. Este ideal in cadrul companiilor care administreaza multe documente pe hartie, in cadrul bibliotecilor sau in cadrul scolilor. In general, acesta este compus din mai multe rafturi si sertare si permite o organizare foarte buna a fiecarui document in parte.

2. Vestiarul din metal pentru salile de fitness. Orice persoana care face sport intr-o sala de fitness trebuie sa isi schimbe hainele si trebuie sa isi lase bunurile intr-un loc cat mai sigur. Vestiarele metalice din salile de fitness sunt gandite special pentru asta, oferind spatii pentru umerase si spatii pentru depozitarea bunurilor marunte. Un element important al vestiarelor fabricate din metal pentru salile de fitness este siguranta, sistemele de inchidere fiind foarte bine gandite.

3. Vestiarul pentru profesionisti. Constructorii, personalul de curatenie, instalatorii sau electricienii folosesc multa aparatura pe care nu o pot lua tot timpul cu ei acasa. Daca deservesc o singura cladire, acestia pot avea un vestiar metalic pe care sa il foloseasca in fiecare zi in care incep munca. Vestiarul poate deservi si drept loc de depozitare pentru bunuri.

    1. Cum alegi cel mai bun vestiar metalic?

Alegerea vestiarului trebuie sa tina cont de rezistenta foii de tabla, de destinatie, de compartimentare si, evident, de design. Din fericire, exista solutii pentru oricine, iar aceste dulapuri metalice sunt din ce in ce mai atent construite si din ce in ce mai eficiente.

Articol realizat de www.iagency.ro