News

Fisetul metalic, esential in activitatea asistentului social, pentru organizarea documentelor!

Rolul asistentului social este extrem de important pentru buna functionare a societatii. Misiunea sa este bazata pe valori precum echitate sociala, justitie, demnitate si integritate umana. Desi principiile care stau la baza acestei meserii sunt nobile, avand o baza teoretica impresionanta, sarcinile care trebuie indeplinite sunt de natura practica si implica o organizare adecvata.

Pentru facilitarea si executarea corespunzatoare a unei misiuni sociale atat de importante, organizarea este esentiala. Iar aceasta din urma poate fi indeplinita mult mai usor prin intermediul accesoriilor destinate unui astfel de scop, cum este si cazul unui fiset metalic.

fiset metalic

Avantajele utilizarii unui fiset metalic

Prin organizarea corecta a documentelor, orice asistent isi poate exercita atributiile profesiei sale, inclusiv cele care presupun furnizarea serviciilor cu competenta in beneficiul clientilor. Documentele care fac posibila aceasta cerinta sunt, de cele mai multe ori, clasificate si ar trebui pastrate in spatele unor usi cu cheie.

Un fiset metalic reprezinta cea mai practica si eficienta solutie pentru arhivarea dosarelor si bibliorafturilor care contin informatii de importanta majora. In plus, utilizarea sa contribuie la crearea unui mediu de lucru ordonat, „aerisit”, precum si la accelerarea ratei de performanta. Din moment ce aceasta solutie de clasificare, sortare si arhivare este extrem de simpla si practica, oricui ii este usor sa gaseasca actele atunci cand are nevoie de ele.

Cum gasesti cele mai bune fisete?

Majoritatea asistentilor sociali nu isi propun sa investeasca sume considerabile de bani pentru achizitionarea unor piese de mobilier, motiv pentru care au nevoie sa gaseasca furnizori care ofera cel mai bun raport calitate-pret. Un astfel de magazin este www.viamond.ro, locul unde vei descoperi modele performante de fisete, vestiare si dulapuri metalice, precum si numeroase oferte.

De exemplu, aici poti beneficia de un set format dintr-un fiset metalic si un clasificator metalic asamblat, totul la o reducere incredibila de 1.000 de lei. Fisetul este fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 mm si beneficiaza de constructie sudata din otel cu pereti simpli. Este prevazut cu patru polite reglabile pe inaltime, iar fiecare dintre acestea poate suporta o greutate de pana la 50 kg. Sistemul de inchidere cu doua chei garanteaza confidentialitate maxima.

Clasificatorul metalic este prevazut cu patru sertare, care pot suporta cate 20 de kilograme fiecare. Asortat cu fisetul din set, acesta este realizat tot din otel de inalta calitate, cu o grosime de 0.7 mm. In plus, se bucura de o constructie robusta, iar fiecare sertar beneficiaza de porteticheta de identificare. Ambele piese au fost tratate cu vopsea ignifuga in campul electrostatic.

Astfel, se poate observa faptul ca un fiset metalic nu este doar o piesa de mobilier, ci devine un element esential pentru desfasurarea activitatii in conditii optime. Desi acesta faciliteaza considerabil munca oricarui asistent social, exista numeroase alte domenii de lucru in care un fiset se dovedeste util.

Organizarea si pastrarea in siguranta a documentelor si actelor importante este esentiala, iar utilizarea unui fiset indeplineste cu succes toate aceste obiective. De amintit si posibilitatea de personalizare a fisetului ales, aspect care faciliteaza utilizarea unui astfel de produs. Asadar, orice asistent social are nevoie de un astfel de corp pentru realizarea sarcinilor implicate in meseria sa.