fisa schimbare permis auto
info

Fisa medicala pentru schimbarea permisului, ultimul hop inainte sa te “reinnoiesti“!

Permisul auto este o adevarata binecuvantare pentru foarte multi oameni. Cu ajutorul carnetului de sofer, ai posibilitatea de a te deplasa in voie, folosindu-ti autoturismul. De asemenea, te poti folosi de statutul de sofer pentru a-ti castiga existenta. Serviciile de taximetrie, ride-sharing sau livrare de mancare sunt tot mai populare si vor fi si in continuare la mare cautare. Odata ce ai obtinut permisul auto de categoria B, trebuie sa stii ca acesta nu va fi valabil pentru totdeauna.

Carnetul are o valabilitate limitata la 10 ani. El trebuie sa fie preschimbat inainte ca data de expirare sa fie atinsa. In vederea preschimbarii permisului, este necesar sa indeplinesti o serie de formalitati si sa depui la Politie cateva acte. Printre acestea se regaseste si fisa medicala schimbare permis auto. Iata cum o obtii rapid de pe fisamedicala.info si fara complicatii!

Fisa medicala pentru schimbarea permisului – informatii esentiale

Atunci cand se apropie implinirea a zece ani de la data la care ai obtinut permisul de conducere categoria B, trebuie sa stii ca este momentul sa iei toate masurile necesare pentru schimbarea acestuia. In primul rand, este nevoie sa aduni documentele care trebuie depuse la Politie, in vederea eliberarii unui permis nou. Este vorba despre cartea de identitate si permisul auto actual, in original, dovada achitarii taxei de permis auto si fisa medicala.

fisa schimbare permis auto
fisa schimbare permis auto

Este important de stiut ca aceleasi formalitati trebuie indeplinite si in cazul in care schimbi permisul auto nu pentru ca a expirat, ci pentru ca este deteriorat sau ti-ai schimbat numele. Orice astfel de incident sau modificare impune si schimbarea permisului auto. Pentru multi soferi, a obtine fisa medicala pentru schimbarea permisului pare a fi cel mai dificil pas din intregul proces.

Din fericire, daca stii la cine sa apelezi, problema se va rezolva imediat. Mai precis, intr-o singura zi! Pentru a obtine fisa medicala, este necesar sa fii examinat de medici specialisti in ORL, ortopedie, psihiatrie, neurologie si medicina interna. Daca te programezi la o clinica de top, acesti medici te vor putea consulta in acelasi interval orar, in asa fel incat fisa medicala pentru schimbarea permisului sa fie gata chiar in aceeasi zi.

Pentru ca totul sa se desfasoare rapid si fara complicatii, este necesar sa te deplasezi la sediul clinicii unde vei efectua investigatiile cu urmatoarele documente: cartea de identitate, adeverinta de la medicul de familie (daca suferi de boli cronice), ochelari de vedere (Daca porti) si o scrisoare medicala de la diabetolog (daca este cazul).

In ceea ce priveste costurile procedurii, o clinica precum Standard Med Center iti permite sa obtii fisa medicala pentru doar 130 de lei. Mai mult decat atat, ai garantia ca fisa ta va fi gata in cel mult o ora de la completarea tuturor formularelor. In cazul in care exista orice fel de intarziere, clinica iti va returna 50% din suma platita.

Intra pe FisaMedicala.info si descopera toate detaliile despre cum te poti programa, care sunt zilele si intervalele orare in care te poti prezenta pentru examinari si alte situatii in care ai putea avea nevoie de fisa medicala schimbare permis!