info

Evadarea din viata de zi cu zi in oaza personala de bine

Baia este una dintre cele mai importante camere din fiecare apartament si din fiecare casa. Ziua incepe aici, se termina aici, iar baia este vizitata in mod regulat din nou si din nou. Asadar, exista multe motive intemeiate pentru a petrece putin mai mult timp cu mobilierul optim pentru baie si, de exemplu, pentru a rupe vechile conventii la renovare.

De exemplu, o cada normala trebuie intotdeauna montata pe perete sau chiar intr-un colt. Cazile freestanding, care pot fi amplasate oriunde in camera si permit intrarea din toate partile, sunt potrivite in special pentru baile mai mari. Exista cateva sfaturi la care cumparatorul trebuie sa fie atent atunci cand alege si planifica.

Daca proprietarul va vrea sa se plimbe in jurul cazii si doreste sa o foloseasca din toate partile, ar trebui sa se asigure ca exista suficient spatiu pentru a se deplasa. Se va planifica o distanta de aproximativ 55 pana la 60 de centimetri fata de perete sau alte accesorii de baie, pe fiecare parte. Cu o cada in dimensiunea standard de 180 cm x 90 cm este nevoie apoi de cel putin o suprafata libera de 290 x 200 cm, pentru cele mai mari corespunzator mai mult.

Multe cazi sunt realizate din otel emailat, care este foarte robust si usor de intretinut. Cu toate acestea, materialul si procesul de fabricatie lasa putina libertate in designul cazii, ceea ce inseamna ca nu se gasesc in toate gamele. Cazile din acril sanitar, un plastic robust, mai usor decat otelul si la fel de robust, sunt mai potrivite pentru instalatiile de sine statatoare. Cada baie freestanding goodbath.ro reprezinta o adevarata inovatie si, in acelasi timp, o alternativa speciala. Materialul consta din cristale de cuart pur si fin macinate in proportie de 60% si acril sanitar de inalta calitate. Cazile freestanding ofera o senzatie si un aspect deosebit de fin, si sunt deosebit de durabile, precum si rezistente la socuri, impact si zgarieturi.

Un alt avantaj al cazilor de baie din acril este faptul ca materialul de pornire este lichid si, prin urmare, poate fi turnat in aproape orice forma. Astfel se creeaza cazi de mare valoare estetica, cu forme clare, design atractiv si valoare de durata. Un fiting de sine statator este montat pe podea langa cada si apoi iese peste marginea cazii ca o statuie. Are de obicei un mixer cu o singura maneta si este disponibil in multe modele diferite – de la versiuni simple si functionale pana la versiuni opulente, care amintesc de un basm din 1001 de nopti. Pentru a se bucura cumparatorul de mixerul pe podea pentru o lunga perioada de timp, trebuie sa se asigure ca acesta este stabil pe podea, ceea ce este cel mai bine realizat de un profesionist.

Daca o cada este instalata, admisia si evacuarea apei trebuie sa fie pe podea. Conductele pentru alimentare si apa uzata sunt apoi integrate in podea si acoperite de pardoseala dupa instalare. Cel mai bine este sa se lase aceasta lucrare unui antreprenor cu experienta, mai ales daca se doreste instalarea si incalzirea prin pardoseala.