info

De ce sa cumperi o navigatie dedicata Volkswagen?

Volkswagen este un brand care se bucura de o mare apreciere pe scara larga de aceea foarte multi soferi utilizeaza o navigatie golf 5. Daca si tu esti in cautarea unei navigatii dedicate, atunci te afli la locul cel mai potrivit.

Sistemul de navigatie are o mare importanta pentru experienta soferului deoarece ii ofera posibilitatea de a alege traseul optim spre destinatie si de a beneficia de diverse programe de relaxare cand se afla in pauza. Ij plus, pune la dispozitia soferilor oportunitatea de a da prelua comenzile de pe volan si de a oferi informatii in timp real.

In plus, sistemele de navigatie dedicate pot fi integrate cu usurinta in bord, fara sa fie nevoie de nici o modificare sau extra cabluri. Navigatia auto cu Android dispune de bluetooth si microfon incorporat, ceea ce ofera un control simplu, rapid si accesibil.

Apelurile pot fi efectuate „hands free”, muzica poate fi redata direct din smartphone iar agenda telefonica se conecteaza in mod automat la masina. Toate aceste aspecte sunt deosebit de benefice pentru soferi si ii ajuta sa fie mereu focusati la drum. 

Navigatiile permit conectarea masinii la diverse aplicatii, cum ar fi: Waze; Google Maps; Youtube; Facebook si altele. Sistemele de navigatie VW sunt compatibile cu toate aceste aplicatii si sunt foarte usor de utilizat chiar si de catre cei mai putin experimentati. 

Soferii au posibilitatea de a actualiza functiile multimedia si de navigatie, pentru a le folosi la capacitate maxima. O masina eleganta condusa de un sofer responsabil trebuie sa fie neaparat echipata cu un astfel de dispozitiv modern. 

Cei care au nevoie care vor sa aiba acces la mai multe imbunatatiri in ceea ce priveste sistemul gps si multimedia ale autoturismului, pot opta pentru un sistem de navigatie dedicat. Caracteristicile tehnice sunt cele care reprezinta baza deciziei finale. 

Navigatiile android au o capacitate mare de stocare a hartilor dar si a rutelor pe care obisnuiti sa le parcurgeti in mod regulat. Capacitatea de memorie poate fi extinsa la nevoie si va bucurati de un display cu rezolutie foarte buna, ceea ce sporeste accesibilitatea informatiilor. 

Printre cele mai importante functii ale sistemelor de navigatie se numara: preluarea comenzile de pe volan, inserarea in memorie a hartilor Europei, instalarea aplicatiilor celor mai des utilizate la nivel global, conectivitatea Bluetooth, integrarea unui microfon, accesul la TV Online, Magazin Play, Wi-Fi, USB, SD-CARD precum si multe alte functii utile. 

Daca vrei sa beneficiezi si tu de toate aceste functii trebuie doar sa depuzi o comanda online accesand site-ul https://www.navi-it.ro/golf-5-2004-2009