info

Cutiile ipack.ro sunt o alegere foarte buna pentru business-uri!

Indiferent daca aveti nevoie de ambalaje inovatoare pentru a va prezenta brandul la un eveniment sau ceva care va face ca produsele dvs. sa iasa in evidenta pe raftul de vanzare cu amsnuntul, alegerile pe care le faceti despre materialul de ambalare si design va pot influenta in cele din urma succesul.

Astazi, alegerea ambalajelor este un mare punct de discutie pe masura ce consumatorii devin mai constienti de impactul materialelor nereciclabile pe care il au asupra mediului si un numar tot mai mare de companii nu respecta reglementarile legislative privind deseurile produse de ambalaje. Pe scurt, exista o cerere mai mare pentru ambalaje care pot fi reciclate si reutilizate si o toleranta mai mica la deseurile de plastic.

Ipack.ro este o solutie foarte buna pentru cei care doresc sa cumpere cutii transport sticle de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase!

Cand cautati un material de ambalare durabil si versatil, cartonul este cel mai bun pentru toate tipurile de cutii si iata de ce:

Cartonul este versatil – exista multe stiluri si forme de cutii diferite din care puteti alege si va puteti adapta cu branding-ul, logo-ul, imaginile si chiar stantarea. Cu ambalajul produselor din carton aveti o panza goala pentru a crea modele inovatoare de ambalare care sa se potriveasca si sa fie necesare multe forme si dimensiuni. Ambalajul personalizat din carton este usor de achizitionat si exista acum masini care va vor automatiza nevoile de ambalare, creand cutii de dimensiuni potrivite pentru a se potrivi produselor de care aveti nevoie. Masinile automate de ambalare a cutiilor din carton sunt un ajutor semnificativ pentru companiile care livreaza o mare varietate de produse de toate formele si dimensiunile.

Versatilitatea cartonului inseamna ca aveti sansa de a fi la fel de inventiv sau la fel de obisnuit cum doriti. Cutiile pot fi facute pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor si formelor. Cu toate acestea, va puteti gandi la propriile idei si puteti proiecta ambalaje din carton personalizate si pentru produsul dvs. Daca va faceti griji ca produsul dvs. nu va iesi in evidenta intr-o mare de cutii de carton, creati o forma distinctiva si chiar mai practica.

Ambalajul din carton poate fi conceput pentru a arata foarte simplu sau modernizat pentru a satisface nevoile pietei de lux, alegerea este a ta.

Cartonul este reciclabil – daca doriti sa atrageti un public preocupat de problemele de mediu, utilizarea unui material de ambalare care poate fi reciclat sau reutilizat va va oferi un avantaj in fata de concurenti.

Cartonul este rentabil – in comparatie cu alte materiale, cartonul ofera o solutie ieftina, mai ales daca aveti nevoie de cantitati mai mari. Solicitati o oferta de la noi astazi pentru a afla cat de rentabil poate fi cartonul!

Cartonul este practic – atunci cand trebuie sa depozitati articole ambalate sau sa le stivuiti pe un raft, formele neobisnuite pot fi dificil de aranjat si ocupa mult spatiu.

Ambalajul cutiei de carton, pe de alta parte, este foarte usor de depozitat si stivuit, economisind astfel spatiu vital in incaperile de depozitare si pentru transport.

Cele mai bune cutii transport le gasim la ipack.ro!