info

Cum se renoveaza baia si cum trebuie alese obiectele sanitare?

Cand incepem un proiect de construire sau de renovare a unei bai trebuie sa luam in calcul si instalatia de apa calda si rece, iar la partea asta cele mai importante aspecte care trebuie privite sunt cele ale conductelor. Chiar daca aveti sau nu experienta in domeniu cu totii stiam ca nu e tocmai usor sa fim facem o instalatie pentru apa destul de buna cat sa ne multumeasca complet, asa ca, in cazul in care vrem sa avem placerea maxima oferita de baie trebuie sa fim antenti la urmatoarele lucruri legate de conductele de apa:

  • Durata de viata, nu vrem sa fim pusi in situatia neplacuta de a fi nevoiti sa le schimbam o data la cativa ani de la montarea acestora. Daca vrei cele mai bune materiale cauta produse pe laguna.ro
  • Pretul cumpararii plus manopera, dorim sa fie un pret cat mai convenabil si accesibil indiferent de bugetul persoanei aflate in cauza.
  • Cat de usor se monteaza, nu vrem sa ne ia chiar extrem de mult timp la montarea acestora asa ca nu cautam nimic complicat si care sa ne induca in eroare.
  • Rezistenta la rugina, presiuni si coroziune, e nevoie sa alegem ceva de buna calitate pentru a nu intampina probleme sau incidente nedorite.

Dupa ce ne-am asigurant la partea asta ca totul este in regula deja putem incepe sa ne interesam si de felurile de conducte, aici o sa specific cateva:

  • Conductele din plastic
  • Conducte pexal
  • Conducte din cupru
  • Conducte ppr

Ceea ce nu am precizat pana acum sunt materialele cele mai bune pentru montarea generala a obiectelor sanitare dorite, acestea fiind: otelul galvanizat, plumbul si nu in ultimul rand fonta. Pentru a vedea mai multe produse pentru baie, info aici.

In general materialul ales cel mai mult pentru obiectele sanitare este fonta. Fonta este un material mai finut care da un aspect mai curat si mai elegant baii. Cel mai important lucru la aceasta parte este sa angajazi un expert in domeniu pentru a nu fi nevoit sa platiti reparatile din economisirea de bani facuta pentru ca sunt sanse destul de mari ca unele tevi sa se sparga sau chiar sa inghete daca nu sunt montate de un specialist, sau chiar, sunt sanse foarte mari sa nu fie chiuveta montata bine iar aceasta sa cada si de aici explele de acest fel continua.

Daca mergi pe cele mai bune materiale pentru baia ta, ai garantia ca vei obtine rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt si ca te vei bucura de amenajarea baii pentru mult timp fara interventii asupra obiectelor din baie si fara stres. Acesta este de altfel si motivul pentru care toti specialistii recomanda ca obiectele din baie sa fie premium. In momentul in care ai obtinut spatiul dorit, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la reparatii dese.

Cum noi oferim doar materiale si obiecte sanitare de calitate dorim ca si instalatia sa fie cat mai calitativa posibil. Firma noastra doreste sa aibe doar clienti fericiti si multumiti datorita faptului ca au apelat la noi.