info

Cum poti calatori in siguranta cu o geanta de voiaj?

Te pregatesti sa pleci cu o geanta voiaj in calatorie si nu stii cum sa o faci mai sigura? Noi iti explicam cum poti calatorii cu gentile de voiaj in cel mai bun mod, astfel incat obiectele tale sa ramana in siguranta. Primul pas este desigur acela de a cumpara o geanta de voiaj din materiale de buna calitate, cu sistem de prindere eficient si care sa protejeze obiectele din interior.

Este important de stiut ca infractorii au modalitati de a intra discret in bagaje, chiar si atunci cand exista un lacat. Metode de patrundere discreta, cum ar fi perforarea fermoarului, au fost folosite atat de fortele de ordine, cat si de criminali de zeci de ani. Cineva poate impinge incuietoarea deoparte si o simpla lovitura in dintii fermoarului va deschide geanta. Fermoarele antiefractie, sau gentile securizate cu fermoar, vor fi imune la acest atac.

Pune obiectele de valoare in locuri la care nu te astepti

 

Majoritatea criminalilor stiu unde sa caute obiecte de valoare, asa ca vrei sa-ti ascunzi lucrurile intr-un mod mult mai neortodox. De exemplu, daca ai numerar in bagaj, pune-l intr-un buzunar al unui articol de imbracaminte si pliaza-l. Scopul este de a face obiectele tale valoroase sa para discrete.

Poti utiliza articole precum deodorantul sau alte articole de toaleta neremarcabile. Lucrurile care vor fi trecute cu vederea de criminali sunt locul perfect pentru a ascunde bijuteriile si alte bunuri. Hotii stiu ce pot transforma in numerar rapid, asa ca trebuie sa-i pacalesti pentru a trece cu vederea obiectele  de valoare ascunse. Pentru a evita complet furtul din bagaj, iti recomandam sa porti asupra ta lucruri de valoare pe care nu le poti lasa acasa. De pe tine este mai greu sa fie furate.

Numarul de lucruri pe care le poti face pentru a proteja obiectele de valoare si a pastra bagajele in siguranta nu se opreste aici. Acesta este doar punctul de plecare pentru o mai buna securitate generala a bagajelor. Odata ce ai ales lacatul si geanta potrivite, asigura-te ca iti pastrezi lucrurile la vedere ori de cate ori este posibil. Cand nu iti poti tine geanta la vedere, nu o pune in pericol depozitand-o intr-o locatie nesigura. Nu uitati sa iti ascunzi obiectele de valoare in geanta pentru a impiedica hotii sa  caute prin bagaje. Exista multe lucruri care ar putea merge prost in timpul calatoriei in strainatate, dar cu o securitate mai buna a bagajelor, poti face o treaba mai buna de a proteja ceea ce este important.