info

Cum pot fi alesi cei mai buni ochelari pentru barbati?

Un barbat cu ochelari poate arata fermecator, seducator si inteligent. Daca trebuie sa purtati ochelari de prescriptie medicala nu va simtiti rau, alegeti un model potrivit pentru tipul dvs. de fata si evidentiati-va atributele barbatesti cu rama perfecta. Dupa cateva zile nu veti dori sa mai dati jos ochelarii. Ochelarii sunt la moda si exista o mare varietate de modele care se adapteaza stilului de viata al fiecarei persoane. In plus, ochelarii nu mai sunt delicati, acum rezista loviturilor si cazaturilor, astfel incat sa ii puteti purta fara sa va faceti griji pentru ca trebuie sa ii mentineti in siguranta. Din magazin ochelari Iasi puteti alege cele mai interesante rame de ochelari si cele mai bune lentine.

Indicatii de orientare

Pasul 1

Identificati-va tipul de fata: ovala, rotunda, patrata, triunghiulara sau in forma de diamant, astfel incat sa puteti alege ochelari care va evidentiaza atributele si va ascund defectele. Fata triunghiulara are un maxilar ingust, fata in forma de diamant care este dominata de pometi proeminenti, iar fata patrata se distinge prin barbia larga.

Pasul 2

Mergeti la magazinul de ochelari preferat si alegeti ochelarii potriviti. Daca aveti o fata ovala, orice model vi se potriveste bine, desi nu este recomandabil sa alegeti ochelari foarte mici sau cu rame subtiri. Daca fata ta este patrata, ar trebui alegi cadre ovale sau rotunde, dimpotriva, o fata rotunda este favorizata de rame largi si scurte. O fata triunghiulara trebuie sa aiba o rama dreptunghiular sau inclinata in sus. Pentru o fata in forma de diamant sunt recomandate ramele ovale.

Pasul 3

Incercati mai multe rame care va favorizeaza. Exista unele magazine care au aplicatii digitale si va arata diferite rame pe o fotografie a fetei dvs., desi aceasta metoda functioneaza, este, de asemenea, important sa verificati confortul ochelarilor. Acestia trebuie sa vi se potriveasca perfect, confortul este important, deoarece veti petrece multe ore din zi cu ochelarii pe nas. Miscati-va capul ca sa va asigurati ca ochelarii raman pe pozitie.

Pasul 4

Dupa ce ati selectat mai multe rame, ar trebui sa investigati avantajele si dezavantajele materialului cu care sunt fabricate. Exista rame din titan, otel inoxidabil sau plastic. Materialul pe care il alegeti va depinde de activitatile zilnice pe care le faceti, este important ca ochelarii sa se adapteze stilului de viata.

Pasul 5

Acum trebuie doar sa alegeti in functie de bugetul pe care l-ati alocat pentru aceasta achizitie. Rama ochelarilor  poate dura mai multi ani si daca dioptriile se schimba, va trebui doar sa schimbati lentilele, deci asigurati-va ca faceti o achizitie buna. Ochelarii tai noi ar trebui sa fie buni, frumosi si sa aiba cel mai bun pret.

Ochelarii alesi in mod corect- beneficii

Doar o pereche de ochelari alesi corect te pot face sa te simti confortabil atunci cand ii porti si pentru asta este nevoie probabil si de putin ajutor din partea specialistilor oftalmo care iti vor recomanda un anumit model ce se poate potrivi si cu chipul tau, astfel incat sa imbine utilul cu placutul.