videochat
info videochat

Ce inseamna videochat non-adult si de ce sa preferi aceasta varianta?

Credinta conform careia barbatii se gandesc la un singur lucru, cat e ziua de lunga, este destul de raspandita. Dar, la fel ca multe alte mituri, se dovedeste falsa. Pe langa dorintele fizice, nevoile emotionale si de socializare ale unui barbat sunt la fel de complexe precum cele ale unei femei.

Datorita acestui fapt, a aparut varianta de a face videochat non-adult la www.studio20.ro. Daca alegi o cariera in acest domeniu, va trebui ca – la fel cum fac si celelalte modele – sa porti conversatii online, folosind o camera si un microfon, cu barbati aflati la distanta.

Diferenta consta insa in faptul ca nu este nevoie sa te dezbraci pentru a-ti atrage interlocutorii. Pentru a-i seduce si a-i transforma in admiratori fideli, vei folosi alte atuuri feminine, precum privirea, vocea, imbracamintea, machiajul, gesturile sau capacitatea de a intretine o conversatie.

videochat
videochat

Ce inseamna videochat non-adult?

Nu toti barbatii intra pe site-urile de divertisment pentru adulti ca sa vada femei dezbracate. Unii dintre ei isi doresc sa aiba o interactiune mai complexa cu o femeie: sa poarte diferite discutii, mai serioase sau mai amuzante in functie de dispozitia din momentul respectiv, sa flirteze, sa se simta ascultati, apreciati si intelesi.

Exact aceste nevoi le sunt indeplinite de un model de videochat non-adult. Faptul ca nu implica nuditatea le atrage pe fetele mai timide sau pe cele care se afla la inceputul activitatii. Desi le vine greu sa renunte la haine, ele sunt deplin capabile sa aleaga o vestimentatie si un machiaj care le transforma in femei extrem de atragatoare.

In plus, e mai simplu sa le spui parintilor sau iubitului ca faci videochat atunci cand urmeaza sa le explici ca asta nu presupune renuntarea la haine. Astfel, totul devine mai usor de inteles si de acceptat.

Conversatiile purtate pe site-urile de profil sunt, de multe ori, foarte interesante. Pe masura ce se familiarizeaza cu o fata si capata mai multa incredere, barbatii vorbesc despre diferite lucruri personale, despre framantarile de zi cu zi, despre problemele cu care se confrunta sau despre cele mai scumpe dorinte ale lor. Astfel, ascultandu-i, ajungi sa intelegi natura umana chiar mai bine decat un psiholog!

Cat se castiga din videochat non-adult?

Echivalentul a 1 000 de dolari pe luna reprezinta castigul mediu, pentru fetele care aleg aceasta varianta. In numai cateva luni dupa inceperea activitatii, multe dintre ele reusesc – daca dau dovada de seriozitate si muncesc constant – sa dubleze sau sa tripleze aceasta suma. Iar cele mai de succes ajung sa obtina venituri la care in alte domenii nu ai acces nici dupa ani si ani de lucru.

Pentru a ajunge la acest nivel, esti ajutata in permanenta de o intreaga echipa de profesionisti. Un trainer te familiarizeaza cu aspectele teoretice si practice ale domeniului, diferiti profesori iti ofera lectii individuale de limba engleza, de cultura generala si de machiaj, echipa tehnica se afla mereu la dispozitia ta, in eventualitatea in care te confrunti cu vreo problema.

In acest fel, este usor sa intelegi de ce o cariera in videochat este preferata de atat de multe tinere din Romania. Ea ofera oportunitati unice si sansa de a-ti indeplini visele inca din tinerete!