info

Ce este special la noile designuri de lustre led moderne?

Odata ce descoperiti pentru prima data becurile cu incandescenta cu LED-uri, sunteti impresionati de farmecul lor. Este o reproducere a becului clasic inventat de Edison, cu filamente expuse, si este foarte frumos. Becurile cu filament sunt de fapt becuri decorative, deoarece frumusetea lor consta in simplitatea formei lor. Intotdeauna am folosit lampile pentru a decora sau pentru a da o nota de personalitate unei incaperi prin intermediul iluminatului, dar atunci cand preferam sa nu supraincarcam o incapere, becurile cu filament pot decora si iesi in evidenta singure.

Farmecul becului Edison cu tehnologie LED

Aceste becuri decorative sunt combinatia perfecta de design si functionalitate. Arhitectii si designerii cauta o simetrie intre estetica si utilitate in aceste becuri cu filament alimentate cu tehnologie LED. Gama de lustre moderne pentru living sau dormitor de la instalmen.ro include numeroase tipuri de corpuri de iluminat cu LED.

Diferenta dintre becurile cu filament LED si becurile cu incandescenta

Aceste becuri cu filament LED functioneaza prin generarea de lumina prin intermediul unor mici indicatori LED configurati intr-o banda care seamana cu un filament conventional. Acestea arata ca un bec cu incandescenta conventional, dar cu avantajele tehnologiei de iluminare cu LED-uri. Astfel, in timp ce becurile cu filament cu LED impartasesc aspectul estetic al becului clasic cu incandescenta Edison, acestea sunt cu ani lumina inaintea lor (niciodata nu am spus mai bune) atunci cand vine vorba de performanta si durabilitate. Cele mai multe becuri cu filament cu LED au o durata de viata intre 15.000 si 40.000 de ore, lasand mult in urma becurile cu incandescenta, care dureaza intre 500 si 1.000 de ore, in ceea ce priveste durata de viata. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste eficienta, deoarece becurile cu LED necesita intre 7 si 10 wati pentru a genera aceeasi cantitate de lumina ca un bec cu incandescenta de 60 de wati. Spre deosebire de LED-urile traditionale, becurile cu filament LED sunt omnidirectionale, ceea ce inseamna ca transmit lumina in toate directiile. Prin urmare, acestea sunt ideale pentru lampile de masa si lampile care trebuie sa proiecteze lumina intr-un spatiu de 360 de grade.

Becuri decorative cu filament

Becurile cu filament cu temperatura calda sunt ideale pentru a crea o atmosfera confortabila. Pentru restaurante, magazine si locuinte, aceste becuri sunt perfecte pentru corpurile de iluminat in stil vintage, unde becurile cu aspect mai modern ar fi nepotrivite.  Becurile cu filament se potrivesc, de asemenea, stilurilor de decor, cum ar fi Art Nouveau, victorian, retro. Acestea emit o lumina foarte decorativa, cu personalitate si ajuta la crearea unei atmosfere foarte confortabile. Exista, de asemenea, modele cu finisaje foarte diferite, cum ar fi cristalele fumurii in maro sau gri.

Mult mai mult decat becuri de epoca

In cadrul gamei de becuri cu filament putem gasi cateva modele cu un finisaj foarte modern si original. Acestea sunt becuri care renunta la aspectul clasic si au culori si modele care genereaza o varietate de efecte de iluminare. Evident, valoarea lor este in principal decorativa sau ca iluminat ambiental, deoarece cantitatea de lumina pe care o ofera este limitata. In orice caz, acestea sunt o optiune din ce in ce mai populara, deoarece nu lasa pe nimeni indiferent. Bine ati venit in noua era a iluminatului high-end, o experienta unica de iluminat.