info

Cat sa platesti pentru case container pret

Mici, dar cu un aer modern, casele container sunt ideale cand vrei sa te muti rapid fara sa investesti prea mult. Realizate din containere maritime, aceste case iti pot oferi tot confortul de care ai nevoie chiar in mijlocul naturii, daca acolo iti doresti sa te instalezi. Cat te costa o casa container complet utilata si mobilata? Cat ar trebui sa platesti pentru case container pret?

Care este case container pret

Atunci cand combini modulele prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich ce sunt izolati cu spuma poiuretanica sau alte materiale termoizolante, vei obtine constructii pentru toate nevoile si dorintele. Poti, asadar, obtine, pe langa case container, locuinte temporare, case de vacanta, cabane de munte sau chiar ansambluri rezidentiale cu mai multe apartamente. Imaginatia si bugetul sunt cele care dau limitele.

Cand decizi sa te muti in astfel de case container, nu vei renunta la confortul personal. Le poti compartimenta, amenaja si decora conform dorintelor tale, iar in final vei plati case container pret mai putin decat te astepti.

O casa economica si confortabila realizata din containere poate fi construita indiferent de anotimp, zona geografica si conditiile meteo. Chiar si dupa ce te muti, poti sa reconfigurezi sau sa extinzi casa, caci structura modulara permite modificari ulterioare. Aceste containere pot fi asamblate atat pe orizontala, cat si pe verticala, deci poti supraetaja locuinta dupa bunul plac.

Podeaua este realizata din materiale cu coeficient termic inalt. Inca de cand sunt livrate, containerele destinate locuirii au toate instalatiile necesare pentru racordarea rapida la reteaua electrica, de apa si canalizare. Pentru ca sunt vopsite in camp electrostatic, aceste case container au o durabilitate indelungata – iar pretul este mult mai mic, comparativ cu al caselor conventionale.

La case container pret nu vei plati mai mult de 100 euro/mp pentru containerul propriu-zis. Insa finisajele, ferestrele si manopera pot ridica acest cost la aproximativ 350 de euro/mp la cheie. Pretul este influentat si de tipul finisajelor alese – cu cat vrei calitate mai buna, cu atat va trebui sa platesti mai mult.

Cat sa platesti pentru o casa realizata din containere

Case container pret este stabilit in functie de dimensiunea locuintei si finisaje. Asadar, pentru o casa de 30 mp la cheie, vei plati undeva la 10 mii de euro.

Insa daca ai nevoie de o suprafata mai mare si un design mai complex, alege o combinatie din doua containere mici si unul mare. Vei locui intr-o casa de 60 mp, vei beneficia de confort sporit si vei plati numai 20 de mii de euro pentru case container pret.

Este adevarat ca este mai greu sa realizezi o casa cu design impozant din containere. Desi costul este mic, multi oameni prefera sa construiasca locuinte traditionale ce au si o eficienta energetica precara, comparativ cu casele realizate din containere.

Vei plati pentru case container pret o suma modica si te vei putea muta in mai putin de o luna de zile. Containerele maritime se gasesc peste tot si au un cost mic, iar refolosirea lor este o decizie buna atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru buzunarul tau. Tu cat esti dispus sa platesti pentru case container pret?