carburator motocoasa
News

Cat costa un carburator de motocoasa? Raspunsul care te va linisti in privinta achizitiei!

O motocoasa este o unealta de mare ajutor in orice gospodarie. Dupa o anumita perioada de utilizare, pot insa sa apara defecte. Atunci cand se intampla acest lucru, cele mai multe persoane iau decizia de a apela la centre de reparatii costisitoare sau de a inlocui complet produsul. Cu toate acestea, majoritatea problemelor pot fi rezolate achizitionand un carburator de motocoasa nou. Iata la ce costuri sa te astepti!

Care este pretul unui carburator de calitate?

La un magazin online ca generalmotor.ro, preturile pentru aceste componente incep de la aproximativ 30-40 de lei. In functie de modelul ales, costul poate sa difere. Spre exemplu, un carburator motocoasa chinezeasca se poate achizitiona pentru doar 35 de lei. Acesta se poate monta pe o gama variata de unelte, cum ar fi cele de la Mitsubishi, Ruris, Alko sau Stern.

Distanta intre prinderi este de 31mm, iar gaura de admisie are masura de 10 mm. Un carburator de motocoasa Stihl costa insa mai mult, pretul minim fiind in jur de 70 de lei. Spre exemplu, carburatoarele compatibile cu modele precum Stihl FS87, FS90, FS100, FS110 si HT100 costa 75 de lei. Acestea nu sunt piese echivalente, ci dispun de un cod ce atesta originalitatea. Pe un site specializat mai poti gasi si carburatoare compatibile cu modelele Husqvarna 225R, 232R, 235R. Pretul acestora este de 120 ron, fiind potrivite pentru motocoasele cu pompita.

Ce costuri implica livrarea produsului?

Toate preturile de pe site sunt transparente si nu exista taxe ascunse. In cazul in care decizi sa efectuezi achizitia cu cardul, costul de livrare poate fi mai mic. Cei care aleg transferul bancar primesc confirmarea platii direct pe adresa de email. Plata ramburs presupune emiterea unei facturi proforme, in momentul in care curierul soseste la tine acasa.

Indiferent de preferinte, un carburator de motocoasa ajunge la tine in 24-48 de ore, cu exceptia zilelor nelucratoare. Comenzile de peste 50 de lei au taxa de transport de 18/10 lei, in functie de metoda de plata selectata. In situatia in care dispui de o motocoasa profesionala si ai ales un carburator mai scump, beneficiezi de livrare gratuita.

In ce situatii poti returna comanda?

Posibilitatea de returnare este disponibila, aceasta fiind realizata in conformitate cu normele legale. Drept urmare, beneficiezi de acelasi drept timp de 14 zile de la momentul primirii coletului. Pretul transportului trebuie achitat de cumparator, conditia fiind ca produsul sa fie in aceeasi stare precum in momentul achizitiei. Daca ai solicitat ramburs, toti banii sunt livrati prin transfer bancar in maximum 10 zile lucratoare. De asemenea, cineva te contacteaza pe telefon sau prin email pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Verifica cu atentie starea produsului si tine cont de faptul ca trebuie sa realizezi un proces verbal pentru o componenta ce prezinta defecte din fabrica. Daca ai intrebari sau nelamuriri, poti trimite un mesaj in orice moment.

Cand ai nevoie de un carburator motocoasa?

In cazul in care motorul porneste si se intrerupe imediat, este necesar un carburator nou. Aceeasi regula ramane valabila si in situatia in care unealta functioneaza doar cateva minute si dupa aceea se opreste. Pe un site ca generalmotor.ro gasesti carburatoare motocoasa si diverse accesorii la preturi accesibile!