info

Cand vine vorba despre tratamentul cu implant dentar, pretul nu trebuie sa reprezinte un obstacol

Exista multe motive pentru care oamenii au retineri atunci cand vine vorba despre un implant dentar. Desi au probleme grave cu dantura, foarte multe persoane amana pana in ultima clipa sa apeleze la un medic specialist. Acest lucru de intampla, de cele mai multe ori, din 3 motive: teama, lipsa de informare si impresia ca un astfel de tratament este scump.

Ei bine, daca procedura este efectuata la o clinica stomatologica cu prestigiu, asa cum este Dental Premier, atunci cand vorbim despre implant dentar pret, acesta reflecta intru totul calitatea tratamentului.

Lipsa unuia sau a mai multor dinti reprezinta o stare medicala care poate aduce dupa ea un sir de alte complicatii ale intregului organism. De exemplu, pentru ca nu poti sa mesteci mancarea corespunzator, este posibil sa apara problemele gastrice.

Nici problemele in ceea ce priveste psihicul nu te vor ocoli, caci o dantura incompleta iti scade stima de sine. Este posibil sa nu iti mai doresti sa iesi din casa de teama ca vei fi nevoit sa porti o discutie cu alte persoane, care vor privi cu o atitudine critica zambetul tau.

Dupa cum poti observa, nu trebuie sa stai cu mainile in san, ci sa apelezi de urgenta la o clinica stomatologica, unde ti se va insera un implant dentar. Pretul unui astfel de tratament nu este infim, ce-i drept, insa acest cost reflecta in totalitate calitatea serviciului. Iar atunci cand este vorba de sanatate, nu este loc de compromisuri. Nu poti spune ca preferi sa mergi in alta parte unde este mai ieftin, pentru ca risti sa „o dai din lac in put” si sa beneficiezi de un tratament mai slab, care va provoca alte complicatii, mai devreme sau mai tarziu.

implant dentar pret

Implant dentar – pretul este un obstacol?

Cu siguranta costul unui astfel de tratament este mai degraba un indice al calitatii decat un impediment. In general, cand vorbim de implant dentar pret, exista o formula de calcul standard: costul implantului propriu-zis+pretul bontului protetic+pretul coroanei dentare care se fixeaza prin bontul protetic.

Desigur ca alti factori care influenteaza costul sunt experienta medicilor, aparatura din clinica stomatologica, materialele din care este realizata piesa propriu-zisa etc. Asadar, atunci cand vorbim despre un implant dentar, pretul merge „mana in mana” cu beneficiile de care te vei bucura de pe urma procedurii.

La nivel estetic, tratamentul iti va imbunatati vizibil zambetul si intrega viata, ceea ce te va ajuta sa iti recapeti increderea in sine. Vei putea iesi in lume, fara retineri, vei putea zambi larg si te vei putea delecta cu mancarurile preferate, caci lipsa dintilor nu iti va mai da dureri de cap.

Beneficiile nu se opresc aici, caci, odata inserat, implantul te va ajuta sa iti recapeti functia masticatiei, va opri atrofierea osului si retractia gingiei, iar, pentru ca vei putea sa mesteci corespunzator mancarea, scad sansele de a aparea probleme la nivel gastric.

Alege sa apelezi la o clinica stomatologica profesionista, unde costul unui implant dentar reflecta nivelul de profesionalism al medicilor si calitatea serviciilor oferite! Cu siguranta aceasta va fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai luat!