info

Cand sa-ti pui o rochie eleganta

Tuturor femeilor le place sa fie frumoase si „atragatoare” din cand in cand. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile reies in evidenta pentru pasiunea lor in atragerea privirilor si, mai presus de toate, pentru sentimentul de admiratie pe care il primesc.

Avantajele rochiilor pentru femei este ca exista intotdeauna una care pare sa fie adaptata momentului pentru care l-ai ales. Cu toate acestea, uneori este dificil pentru noi sa diferentiem o situatie de alta si nu stim cand trebuie sa purtam un anumit tip de rochie.

Desigur, atunci cand alegem sa purtam o rochie eleganta, exista in minte “se potriveste aceasta rochie, evenimentului? “- o intrebare complexa, deoarece exista femei carora le place sa se imbrace intotdeauna intr-un mod fin si altele carora le place sa mearga ceva mai casual.

Eleganta poate fi, de asemenea, foarte relativa, deoarece uneori, putem purta o rochie dintre cele mai simple, dar cu ajutorul unor margele, facem o tinuta perfecta, poate, pentru o petrecere de eticheta.

Este adevarat, pe de alta parte, ca atunci cand mergem la o gala sau suntem invitati la o nunta, este foarte important sa ne sfatuim bine, astfel incat rochia noastra sa fie pur si simplu perfecta si sa ofere complet ceea ce cautam.

Trucul atunci cand alegeti o rochie este sa stiti locul in care mergeti si, de asemenea, ce se va purta (sau sa intuiti ce vor purta invitatii), astfel, vom fi in ton si nu ni se va parea ca suntem in afara tonului in orice moment. Poti cumpara de aici cele mai interesante rochii de seara pentru tine.

Cand sa porti o rochie scurta?

Numai la evenimentele din timpul zilei, considerate de eticheta medie. Evenimentele de zi necesita o anumita formalitate, dar nu atat de mult incat sa fie purtate rochii de cocktail sau o rochie lunga, de gala.

Poate e un pranz de lucru, un spectacol de premiere dimineata sau o inaugurare. Desigur, o rochie scurta nu inseamna ca este un miniskirt. Fusta ar trebui sa vina pana la genunchi sau putin mai lunga, dar nu cu mult.

Este intotdeauna mai bine sa “pacatuiti” discret si, prin urmare, va recomandam taieturi magulitoare, dar nu riscante, putin la moda, dar fara a fi excentrice. Acestea trebuie sa fie insotite de o geanta de mana, in acelasi ton cu pantofii, daca este posibil.

Cand sa porti o rochie de cocktail?

Poate fi purtata atat ziua cat si noaptea, pentru evenimente care necesita o anumita eticheta. Este important ca atat tesatura, cat si taierea acesteia sa fie de calitate si sa “respire”… eleganta!

Vom alege o rochie de cocktail pentru nunti, botezuri si comuniuni, pentru mese importante si pentru evenimente de o anumita magnitudine. Putem investi ceva mai mult intr-o geanta diferita, mai eleganta, cu pietre si alte ornamente. O rochie de cocktail poate fi accesorizata in functie de ceea ce doresti. O bijuterie superba, o pereche de pantofi eleganti si o geanta care sa se potriveasca cu tinuta, vor completa look-ul perfect!

Poti alege inclusiv rochii lungi, dar nu confunda rochiile pentru cocktail cu cele de seara pentru ca nu sunt la fel de pretentioase. Atunci cand mergi la cocktail primul si cel mai important lucru de luat in calcul este faptul ca va trebui sa te bazezi pe eleganta si pe tinute cat mai rafinate, dar in care sa te simti si foarte bine pentru ca de cele mai multe ori vei sta mult in picioare, vei socializa si te vei misca. La cocktailuri nu se danseaza de obicei, insa atunci cand vorbesti vei dori sa te misti natural si sa iti mentii eleganta.