cadouri pentru baieti
info

Alegerea de cadouri pentru baieti

Tocmai pentru ca este prima zi de nastere, sunt deseori cei care opteaza pentru un cadou „mare”, dar rareori este vorba de un cadou destinat direct copilului, ci gandit mai mult pentru parinti. Aceasta categorie include toate instrumentele concepute pentru a facilita, de exemplu, deplasarea, cum ar fi caruciorul usor si scaunul auto mentionate mai sus. Sunt acestea cadouri bune pentru prima zi de nastere?

Desi poate parea ca nu au legatura directa cu bebelusul, in realitate ele sunt pentru siguranta si confortul acestuia. Poti gasi cele mai interesante cadouri baieti pe Jubi, dar pentru asta trebuie sa fii creativ.

Asadar, daca intentionati sa investiti o suma mai mare decat o simpla jucarie, puteti opta pentru aceste solutii, precum si pentru un gard sau un cort indian pe care sa-l puneti in casa sau un turn Montessori.

Cu toate acestea, cereti intotdeauna parerea parintilor, deoarece ei va vor putea spune daca propunerea pe care o aveti in minte este intr-adevar utila si daca au spatiu disponibil pentru a o gazdui.

Cum ramane cu banii? Batranul si bunul „plic” este inca un gand bun, pe care mama si tata il pot pune deoparte si il pot pune intr-un cont de economii, de exemplu, sau pentru a cumpara ceva necesar pentru copilul lor.

Cadouri pentru baieti – Jucarii de baie

Cautati cadouri pentru copiii de 1 an care sunt sigur ca vor fi un succes cu parintii? Nu poti da gres cu jucariile de baie. Bebelusilor le place sa fie in baie si sa se joace, la fel si mamicilor care ii privesc cum stau intr-un loc si se odihnesc, stand langa cada! Un mic sfat: evitati obiectele care se umplu cu apa si se scufunda la fund. Pentru a fi in siguranta, jucariile pentru copiii de un an ar trebui sa ramana pe linia de plutire.

Cadouri pentru baieti – Cuburi de constructie

Jocul deschis prin excelenta, care ofera posibilitati infinite de explorare pentru copii. Mai intai se arunca blocurile, apoi se transfera in containere, apoi se combina si se folosesc pentru a realiza constructii. Pe scurt, cuburile cresc odata cu copiii! Printre cadourile pentru copiii de 1 an, cel cu care nu poti da gres niciodata. Acest cadou este bun si pentru copiii mai mici, pentru ca jocul cu primele cuburi este un joc excelent si pentru bebelusii de aproximativ noua luni.

Cadouri pentru baieti – Mergi la sigur cu un cadou clasic 

Haine? Da, de ce nu: bebelusii au nevoie de haine tot timpul, mai ales ca ei cresc cu viteza fulgerului, asa ca au nevoie in permanenta de pulovere si jachete, pantofi si body-uri, pe scurt tot ce le trebuie pentru a-i imbraca. In acest caz, tineti cont intotdeauna de varsta mentionata pe eticheta si de sezonul actual. Daca aveti indoieli, cereti sfatul cuiva care va cunoaste cel mai bine copilul.

Cadouri pentru baieti – Costume

Sirul nostru de cadouri pentru copiii de un an se incheie cu o propunere simpla: daruieste o deghizare. O pelerina, o palarie amuzanta, o salopeta, o pereche de aripi. Copiii de aceasta varsta invata despre lume pretinzand ca sunt altcineva. Vei vedea cat de mult se vor distra!

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5