info

Alege în cunoștință de cauză cu un cod reducere notino: parfum sau o apă de parfum?

Dacă ați găsit în cele din urmă parfumul care vi se potrivește, dar ezitați între o apă de toaletă și un parfum, va întindem o mâna de ajutor și va oferim și un pont: citiți acest mic ghid și alegeți în cunoștință de cauza ce vi se potrivește cu un cod promoțional pentru reducere notino.

Un parfum și o apă de toaletă corespund celor două tipuri de parfumuri. În plus, fiecare oferă o idee despre intensitatea, longevitatea și prețul parfumului.

Diferența dintre unele tipuri de parfumuri

O apă de toaletă conține în general 5-15% ulei și poate rămâne pe piele până la trei ore. Este unul dintre cele mai populare tipuri de parfum, deoarece durează mult timp și este de obicei mai ieftin decât un parfum. Un parfum conține 15 până la 20% ulei și poate rămâne pe piele până la cinci ore.

Apa de toaletă este o alegere bună pentru pielea sensibilă, deoarece are o concentrație scăzută de alcool și, prin urmare, este mai puțin probabil să usuce pielea. Pe de altă parte, parfumul are particularitatea de a nu conține apă, spre deosebire de apa de toaletă. Datorită unei concentrații destul de scăzute, apă de toaletă se caracterizează prin ușurința, subtilitatea și prospețimea să. Compoziția să are o acțiune revigorantă asupra pielii. Fiind mai efemeră decât un parfum, este adesea preferată vara. Va fi nevoie totuși să va parfumați de mai multe ori pe parcursul zilei cu apă de toaletă.

Diferența dintre parfum și apă de toaletă

Diferența principală între o apă de toaletă și un parfum constă în concentrația de parfum a fiecăruia. Practic, un parfum propriu-zis are un miros mai pronunțat decât o apă de toaletă, deoarece are o concentrație mai mare de uleiuri.

Pe scurt, o concentrație ridicată de parfum înseamnă un procent mai mare de uleiuri esențiale de parfum și mai puțîn alcool. Pentru cei care se întreabă dacă o apă de parfum are același miros că o apă de toaletă, amintiți-vă că, dacă cele două tipuri de parfumuri sunt făcute cu aceleași note, atunci da, vor avea un miros similar.

Diferite niveluri de concentrare ale aceluiași parfum pot fi foarte subtile, ceea ce face parte din distracție, deoarece permite notelor diferite să creeze o experiență unică pentru purtător.

Beneficiile apei de toaletă

Pentru a profită la maximum de o apă de toaletă, iată câteva puncte ale corpului în care ar trebui să le aplicați: pe încheietura mâinii, pe ambele părți ale gâtului etc. Deoarece este mai diluată, apă de toaletă este mai puțîn costisitoare și poate fi pulverizată în general, că parfum de zi și de noapte. Poate fi folosită atât de bărbați, cât și de femei.

Mirosul este un declanșator foarte primar, de fapt, de îndată ce mirosim un parfum, evocă o amintire plăcută, ne face să ne simțim bine și nostalgici în același timp.

De asemenea, ajută la creșterea încrederii. O mică apă de toaletă poate face minuni personalității tale. Alege un parfum care se potrivește personalității tale din gama variată pusă la dispoziție în online, cu un cod reducere notino.