info

5 flori potrivite pentru 8 Martie

8 Martie este Ziua Internationala a Femeii, cunoscuta generic sub denumirea de ZIUA FEMEII. Este un eveniment comemorativ, pentru a ne aminti de toate realizarile sociale, politice si economice realizate de catre femei. Ziua de 8 Martie este o manifestare impotriva discriminarilor si a violentei indreptate impotriva femeilor, care, din pacate, mai exista in multe locuri din lumea intreaga.

Oficial ziua de 8 Martie a fost declarata Ziua Internationala a Femeii in anul 1977, pe baza unei rezolutii a Adunarii General a ONU, iar aceasta a fost oficial sarbatorita in data de 8 Martie 1975, ca parte integranta a sarbatorii Anul International al femeii.

Indiferent de modul in care doresti sa iti arati dragostea, intotdeauna sunt variante pentru orice situatie. In cazul in care esti departe si ai nevoie de un cadou cu livrare in Cluj-Napoca in ziua de 8 Martie, suntem aici sa te ajutam cu drag.

Florisis este asocierea dintre 2 embleme ale iubirii – Flori + Isis – zeitate in mitologia egipteana, zeita a magiei, a vietii, a casatoriei. Este protectoare a familie, armoniei matrimoniale si a fidelitatii femeii fata de sotul sau.

Atat Florisis cat si Armonia florilor sunt marci inregistrate pe care dorim sa le crestem la nivel national, printr-un sistem de franciza, urmand a lansa toate detaliile in viitorul apropiat.

Ziua de 8 Martie este dedicata femeilor – mama, sotie, fiica, toate reprezentantele sexului frumos merita o atentie. Iar in general, in ultima perioada, atentia cea mai potrivita a fost aleasa ca fiind florile, in special florile de primavara. Daca cineva drag tie este in Cluj si doresti sa ii livrezi flori, te ajutam cu drag! Comanda flori de 8 Martie in Cluj-Napoca, cu livrare la domiciliu, de la Florarie Florisis.

Stim ca de multe ori este greu sa iti gasesti timpul necesar pentru a vizita o florarie sau un atelier de creatie florala, tocmai de aceea, pentru a-ti usura munca, am ales top 5 flori potrivite pentru 8 Martie:

 

  1. Vedeta primaverii – Laleaua– Fara doar si poate este cea mai ceruta si apreciata floare in aceasta perioada. Lalele sunt foarte iubite. Chiar daca nu auo durata a vietii foarte mare,acestea sunt remarcate prin cromatica diversificata si forma petalelor.

Frezii – Avand culori intense, sub o forma atat de frageda, frezia reuseste sa impresioneze prin parfumul ei dulce. Este o floare foarte iubita.

Fara dubii, narcisele sunt foarte apreciate pentru galbenul senin pe care ilau, si parfumul imbietor pe care il poarta.

Un contrast langa narcisele galbene si petalele rotunde ale lalelelor pot fi irisii, flori foarte colorate, de obicei in nuante de mov-albastru, cu un nucleu galben.

Ultimul, dar nici pe departe ultima floare recomandata,este ranunculus – o floare multi petale, plina de cunoare, ce ne duce cu gandul la bujorii din luna mai.

Indiferent ca femeia pentru care cumperi florile este iubita, sotia, sora, chiar vecina, in proportie destul de mare, cu ocazia zilei de 8 Martie se daruiesc flori de primavara. Astfel iti recomandam buchetele din lalele, frezii, narcise, iris si ranunculus. Ori un mixt de flori dintre ele.

Buchetele de primavara sunt pline de parfum si culoarea, tocmai de aceea aduc, in general, cel putin un zambet si bucurie pe chipul doamnelor care le primesc.