3 pași pentru aranjarea florilor funerare
info

3 pași pentru aranjarea florilor funerare

O slujbă funerară este un memorial al vieții persoanei dragi. Deși s-ar putea să fi dispărut, serviciul este o ocazie de a-și aminti viața și amintirile pe care le-au lăsat în urmă, iar organizarea unui afișaj de flori personal, bine ales, este un mod frumos și de bun gust de a reflecta viața persoanei dragi. În mijlocul tuturor pregătirilor, comanda florilor funerare poate părea doar o corvoadă, dar cu abordarea corectă, este o oportunitate de a crea o atmosferă personală și memorabilă.

Pasul 1: decideți tema dvs.

A fost persoana iubită un grădinar avid cu o floare preferată, iubită? Erau un artist, pictând pentru totdeauna narcisele din grădină? Au avut un parfum sau o aromă preferată? Cu o temă centrală de construit, florile funerare nu vor fi doar decorațiuni, ci vor fi o reflectare directă a personalității persoanei dragi. Există multe opțiuni disponibile atunci când construiți o temă pentru florile funerare, de la tipul și culoarea florilor până la forma în care sunt aranjate.

Dacă nu sunteți sigur ce doriți, majoritatea florăriilor au site-uri web unde puteți vizualiza diferite combinații de flori și aranjamente de culori înainte de a lua o decizie și, de obicei, sunt fericiți să discute despre cerințele dvs. individuale. În plus față de culoarea și tipul de flori, puteți să vă măriți și florile funerare cu lumânări parfumate și colorate, oferind ambianța locației dvs. un lift și făcând din servicii funerare timisoara un prilej mai luminos și mai cald. Un buchet mic cu o lumânare parfumată sau două formează un punct central în jurul căruia poți vorbi și aminti.

Pasul 2: Comandarea florilor

După ce ați decis ce temă vor avea florile de înmormântare, ar trebui să aranjați livrarea lor. Majoritatea florilor de înmormântare pot fi livrate doar cu o perioadă scurtă de preaviz (în termen de 48 de ore) și, deoarece florile trebuie să fie proaspete, acestea trebuie să sosească cu cel mult 24 de ore înainte de înmormântare. De obicei, florile pot fi trimise directorilor de înmormântare în avans, reducând stresul asupra dvs., deci legați-vă cu directorul de înmormântare înainte de a comanda.

Pasul 3: Aranjarea florilor Flori funerare

Odată ce sosesc florile, acestea vor trebui afișate în jurul locului. Dacă aveți în vedere o temă specifică, aceasta va trebui să fie comunicată oricui face aranjamentul sau va trebui să fiți voi înșivă. Adesea, un director funerar va putea ajuta la aranjarea florilor ca parte de servicii funerare, iar aceasta poate fi o modalitate bună de a reduce presiunea asupra dumneavoastră. Asigurați-vă că comunicați în prealabil cu directorii pentru a le informa ce intenționați, deoarece veți dori să evitați orice complicații neprevăzute în ziua respectivă.

Cei care doresc bine ar putea dori să-și furnizeze propriile buchete de simpatie (care, dacă l-ați informat pe directorul temei dvs., ar trebui să se potrivească cu culoarea florilor dvs. principale). Trebuie să țineți cont de faptul că vor trebui afișate undeva, așa că asigurați-vă o masă sau un spațiu pentru a fi așezate.