info

10 lucruri la care trebuie să fii atent când alegi un birou virtual

V-ați decis în sfârșit să faceți pasul cel mare și să vă începeți propria afacere? Felicitări! Și pentru că firma dvs. este încă mică și doriți să vă reduceți la minimum cheltuielile generale, este posibil să fi decis să căutați un birou virtual pentru început.

Întrebarea rămâne: cine vă va oferi cel mai bun raport calitate-preț pentru banii dumneavoastră? Răspunsul este: depinde de ceea ce căutați mai exact. Următoarea listă de top 10 nu este în niciun caz exhaustivă, iar ceea ce poate fi foarte important pentru dvs. poate să nu fie atât de important pentru alte persoane. Așadar, trebuie să vă prioritizați nevoile și să vă selectați furnizorul ideal în funcție de cerințele dumneavoastră.

1. Adresa
Principalul motiv pentru care aveți în vedere utilizarea unui birou virtual este acela de a profita de adresa acestora și de a avea o locație prestigioasă a biroului pe cartea dvs. de vizită și pe materialele de marketing.

2. Serviciul de răspuns la telefon
O adresă grozavă pe cartea dvs. de vizită fără un telefon fix sună suspect. În timp ce, de obicei, clienții vă pot contacta pe telefonul mobil, detaliile de contact ar trebui să includă întotdeauna o linie generală de birou. Iar la o linie generală de birou răspunde de obicei o recepționeră. Acesta este exact punctul forte al unui birou virtual, așa că alegeți un birou care oferă acest serviciu.

3. Recepționer care vă răspunde la apelurile telefonice
Înainte de a vă angaja la un anumit furnizor, sunați-l. Persoana care vă răspunde la apel va fi, cel mai probabil, și persoana care va răspunde la apelurile primite pentru compania dumneavoastră. Este posibil să doriți o persoană ale cărei abilități de vorbire a limbii engleze să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră, deoarece aceasta va forma prima impresie pentru persoanele care vă sună compania.

4. Fax
Unii furnizori de birouri virtuale vă oferă un număr de fax, unde faxurile primite sunt redirecționate automat către e-mailul dumneavoastră. Deși este posibil să nu primiți multe faxuri, este util să aveți opțiunea de a face acest lucru. Și completează aspectul de birou pe materialele de marketing și pe cărțile de vizită.

5. Facilități de lounge
Unii furnizori de birouri virtuale au facilități pe care le puteți folosi atunci când vă aflați în apropiere. Acestea pot include un spațiu de lucru, un spațiu de întâlnire sau pur și simplu conexiune WIFI și cafea / ceai. Dacă locuiți în Malaezia și căutați un birou virtual în Coreea pentru ca clienții locali să vă contacteze, acest lucru poate să nu fie important. Cu toate acestea, dacă lucrați de acasă, ar putea avea sens să aveți un loc în apropiere care să vă ofere astfel de facilități.

6. Săli de ședință
Dacă un furnizor de birouri virtuale are săli de ședință, acest lucru poate fi foarte util. În astfel de cazuri, puteți invita clienții să vină să vă vadă la „biroul dumneavoastră”; tot ce trebuie să faceți este să rezervați sala de ședințe pentru data și ora la care aveți nevoie de ea și sunteți gata de plecare. Asigurați-vă că aruncați o privire la sălile de ședință înainte de a vă angaja la un anumit furnizor pentru a vă asigura că acestea se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

7. Birouri / birouri
Unii furnizori de birouri virtuale au birouri și spații de birouri pe care le puteți închiria pe o bază orară sau zilnică. Acest lucru vă permite să mergeți la un birou real dacă și când aveți nevoie. Lucrul de acasă are avantajele sale, dar este bine să ai uneori un loc în care să „evadezi” și să te afli într-un mediu de lucru propice pentru a planifica următorul pas pentru compania ta în creștere. Un laptop ieftin care il poti cumpara de pe site-ul dab-it la preturi foarte bune cu procesor i5 sau i7 .

8. Posibilitatea de a face upgrade
În mod ideal, furnizorul dvs. de birouri virtuale are și birouri cu servicii. Acest lucru vă permite să vă actualizați fără probleme soluțiile de birouri în funcție de creșterea companiei dumneavoastră, fără a fi nevoie să schimbați numerele de telefon sau adresa de afaceri (ceea ce poate fi un exercițiu costisitor). Dacă este posibil, alegeți un birou virtual care vă permite să faceți upgrade la un birou fizic mai târziu, astfel încât să nu fiți nevoit să vă mutați odată ce aveți primii angajați.

9. Preț
După ce ați găsit câțiva furnizori de birouri virtuale care au serviciile de care aveți nevoie, comparați prețurile și acordați atenție la ceea ce este inclus și la serviciile care vin cu un cost suplimentar.

10. Locația
În cele din urmă, dacă intenționați să vă dezvoltați afacerea, este posibil să doriți un birou virtual care să vă permită să faceți ulterior upgrade la un birou cu servicii. În acest caz, ați putea lua în considerare posibilitatea de a căuta un birou virtual aproape de locul în care locuiți, astfel încât să nu vă confruntați cu un drum lung până la birou. La urma urmei, posibilitatea de a decide unde se află biroul dvs. este unul dintre avantajele de a fi propriul șef.